| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jel muški često plaču?! u Društvo forumu; Zadnji put sam cmoljio 1992 god, bio je to tužan dan... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! Zadnji put sam cmoljio 1992 god, bio je to tužan dan ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #42 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! Meni moj dragi ne bi pao u očima kada bi pustio suzu........još to čekam. Nikada ga nisam vidjela da plače, ali mi isto tako nije frajerčina zbog toga.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: jel muški često plaču?! Citat:
Ustvari ... kad malo razmislim ... meni općenito idu na živce ljudi koji plaču. ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,835
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! Ako se muski smiju, zasto ne bi smjeli plakati?! I zar bi onda i suze radosnice trebale znaciti da su slabici? Kad mi je tesko, odem u sobu, upalim mjuzu, ugasim svjetlo i placem. Nakon toga se da lakse razmisljati i osjecam olaksanje. Ma placite decki kad vam je tesko, smijte se kad ste veseli... ja sam za to da se emocija ne treba sramiti
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #48 (permalink) | ||
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: jel muški često plaču?! Citat:
Citat:
| ||
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: jel muški često plaču?! Citat:
a oslonac ti moze bit i onaj dlakavi pitchasti Tomislav i gay Hrvoje iz BB-a bez obzira plakali oni ili ne ![]()
__________________ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:26.

bez obzira plakali oni ili ne