Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi jel muški često plaču?! u Društvo forumu; Sad bez ikakve zajebancije - ajd mi svega vam objasnite kako bi se to moglo osloniti i očekivati nešto od ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-12-07, 21:48   #51 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,378
Ibort je zabranio reputaciju
Re: jel muški često plaču?!

Sad bez ikakve zajebancije - ajd mi svega vam objasnite kako bi se to moglo osloniti i očekivati nešto od osobe koja u teškoj situaciji plače ko kišna godina?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 21:50   #52 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,239
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

e pa viš.... prvo utješiš....pa očekuješ... a ne znam zapravo,ono slatko je kad neko plače,ali da u teškoj situaciji treba pokazati zube,,, i biti mačo men!!! hehe
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 00:04   #53 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,223
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
Meni moj dragi ne bi pao u očima kada bi pustio suzu........još to čekam. Nikada ga nisam vidjela da plače, ali mi isto tako nije frajerčina zbog toga.
Isto. Vec mi je malo cudno da se tako dugo znamo i da bas nikad nije zaplaka ( bar ne isprid mene ).

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 00:09   #54 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
Sad bez ikakve zajebancije - ajd mi svega vam objasnite kako bi se to moglo osloniti i očekivati nešto od osobe koja u teškoj situaciji plače ko kišna godina?
Moja mama u svakoj teškoj situaciji u kojoj se našla ili u koju sam je ja dovela (bila sam zločesta tinejđerica ) je plakala ko kišna godina pa sam se uvijek mogla i oslonit na nju a i žena je jebeni borac, sposobnija je od bilo kojeg muškarca. A ako pitaš za muške, ni to nema nikakve veze. I postoji razlika između plakanja ko kišna godina i toga da ti popuste kočnice pa pustiš suzu-dvije.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 00:17   #55 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Istina, u takvom trenutku nebi voljela, mislim da je u redu plakati, ali i suze imaju svoje vrijeme i mjesto.

Najčešće se nalazi u kupaoni i kada si siguran da te ne čuju.
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 00:17   #56 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,950
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

u teškoj situaciji plaču samo slabići al za svakog postoji dirljivi trenutak (himna, hrvatski sportaši,.... ) i tad se pusti koja neprimjetna

kada žena plače, sigurno daće
svom mužiću saće, skinuti gaće
pa nek i on zaplače
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 00:28   #57 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Moja mama u svakoj teškoj situaciji u kojoj se našla ili u koju sam je ja dovela (bila sam zločesta tinejđerica ) je plakala ko kišna godina pa sam se uvijek mogla i oslonit na nju a i žena je jebeni borac, sposobnija je od bilo kojeg muškarca. A ako pitaš za muške, ni to nema nikakve veze. I postoji razlika između plakanja ko kišna godina i toga da ti popuste kočnice pa pustiš suzu-dvije.
Rekao bih ti ono što je Dorina već rekla.

I to je tvoja mama Wamp. To je odnos roditelja i djeteta ... ogromna razlika u odnosu na muškarac-žena.
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 00:30   #58 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,239
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Rekao bih ti ono što je Dorina već rekla.

I to je tvoja mama Wamp. To je odnos roditelja i djeteta ... ogromna razlika u odnosu na muškarac-žena.
istina!!!!
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 00:31   #59 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ibort i Dorina slažem se da je iritantno vidjet muškarca koji plače ko kišna godina za sitnicu, pa i u teškoj situaciji.. ali očito se još niste našli u nekoj težoj (hvala Bogu) situaciji da bi znali da to nema nikakve veze s tim jel se ti možeš ili ne oslonit na tu osobu. (sad mislim na taj odnos muškarac - žena)
Od prijateljice muž je inače pojam muškarca, stabilna i čvrsta osoba, nikad ne bih za njega pomislila da je pička ili peder, a nedavno sam ga prvi put u životu vidjela da je pustio suzu, a tko i ne bi u toj situaciji.. znam o čemu pričam.

Zadnji Uredio Wamp : 20-12-07 u 00:34.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 00:37   #60 (permalink)
dr.sc. Foruma

A eto ... život mi je (i bio je) pjesma ... ni brige ni pameti ... pa pričam gluposti po selu.
Ali mlad sam , ima vremena , doći ću i ja Wamp u tvoje godine i shvatit da život nije samo zajebancija.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108