| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jel muški često plaču?! u Društvo forumu; Sad bez ikakve zajebancije - ajd mi svega vam objasnite kako bi se to moglo osloniti i očekivati nešto od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: jel muški često plaču?! Sad bez ikakve zajebancije - ajd mi svega vam objasnite kako bi se to moglo osloniti i očekivati nešto od osobe koja u teškoj situaciji plače ko kišna godina?
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! Isto. Vec mi je malo cudno da se tako dugo znamo i da bas nikad nije zaplaka ( bar ne isprid mene ).
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! Citat:
) je plakala ko kišna godina pa sam se uvijek mogla i oslonit na nju a i žena je jebeni borac, sposobnija je od bilo kojeg muškarca. A ako pitaš za muške, ni to nema nikakve veze. I postoji razlika između plakanja ko kišna godina i toga da ti popuste kočnice pa pustiš suzu-dvije. | |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! Citat:
Najčešće se nalazi u kupaoni i kada si siguran da te ne čuju. ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #56 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! u teškoj situaciji plaču samo slabići al za svakog postoji dirljivi trenutak (himna, hrvatski sportaši,.... ) i tad se pusti koja neprimjetna ![]() kada žena plače, sigurno daće svom mužiću saće, skinuti gaće pa nek i on zaplače ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #57 (permalink) | |
![]() | Re: jel muški često plaču?! Citat:
I to je tvoja mama Wamp. To je odnos roditelja i djeteta ... ogromna razlika u odnosu na muškarac-žena.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! Ibort i Dorina slažem se da je iritantno vidjet muškarca koji plače ko kišna godina za sitnicu, pa i u teškoj situaciji.. ali očito se još niste našli u nekoj težoj (hvala Bogu) situaciji da bi znali da to nema nikakve veze s tim jel se ti možeš ili ne oslonit na tu osobu. (sad mislim na taj odnos muškarac - žena) Od prijateljice muž je inače pojam muškarca, stabilna i čvrsta osoba, nikad ne bih za njega pomislila da je pička ili peder, a nedavno sam ga prvi put u životu vidjela da je pustio suzu, a tko i ne bi u toj situaciji.. znam o čemu pričam. Zadnji Uredio Wamp : 20-12-07 u 00:34. |
| | |
| | #60 (permalink) |
![]() | Re: jel muški često plaču?! A eto ... život mi je (i bio je) pjesma ... ni brige ni pameti ... pa pričam gluposti po selu. Ali mlad sam , ima vremena , doći ću i ja Wamp u tvoje godine i shvatit da život nije samo zajebancija. ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:37.

) je plakala ko kišna godina pa sam se uvijek mogla i oslonit na nju a i žena je jebeni borac, sposobnija je od bilo kojeg muškarca. A ako pitaš za muške, ni to nema nikakve veze. I postoji razlika između plakanja ko kišna godina i toga da ti popuste kočnice pa pustiš suzu-dvije.