| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jel muški često plaču?! u Društvo forumu; Ajd nemoj sad izigravat uvrijeđenu curicu Mislila sam na taj odnos muškarce i žene sad, a ne da se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! Pusti sad isprike ... kasno je za to kad nekog tako povrijediš ... evo sad mi se skupilo ... i ... uf! ![]() Teško sam uvredljiv , ne brini se ti za to ... nego ozbiljno , ja samo izvodim zaključke na osnovu onog što bih ja od samog sebe očekivao. Čisto primjera radi - da mi se dogodi brak , klinci , život ( ) , vamo , tamo ... i neka teška životna situacija ... pa onda ću prije svega dati sve od sebe da to riješim , a ako i ne ide sigurno neću njoj cmizdrit i ubijat joj i ono malo nade. Jasno je meni da svakom (ili bar većini) dođe da zaplače , ali što Dorina reče ima za sve mjesto i vrijeme. |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,344
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! OK... pitat ću te isto za par godina kad ti dođu djeca i žena. I ja sam samu sebe u nekim trenucima iznenadila i reagirala sasvim neočekivano na neke situacije. Mislim da nije sve tako crno-bijelo, i opet kažem postoji razlika između plakanja ko idiot i jedne suze.. |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: jel muški često plaču?! omg.... ljudi,vi pričate o ženi i djeci!!! ja o tome ni ne razmišljam,premlada sam za tak šta,i ne mogu se zamislit da imam muža i djecu!!! neke moje legice su veće rodile.... ono meni je pre rano to,ima vremena.... a što se plakanja ,ovo je dobro "kasno je za to kad nekog povrijediš" s time se potpuno slažem.... isprika nije ravna nanesenom bolu. |
| | |
| | #65 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: jel muški često plaču?! Citat:
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |
| | |
| | #67 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! Mislim da smo svi fulali, pitanje je dal muškarci često plaču. Odgovor je ne, plaču al ne često, plačeš poskrivećki al pred curom si to ne bi dopustio, ne zato što me sram pokazati slabost ili nešto, nego jednostavno ne želim ju zamarat, a problem ili situaciju rješim muški bez suza. |
| | |
| | #70 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: jel muški često plaču?! naravno da placem, al ne cesto...naravno da pustim suzu kad se nakupi previse toga i jednostavno nemogu to prebaciti preko sebe....naravno da zaplacem kad sam duboko povrijeden i kad mi je stvarno jako tesko (pritom ne mislim na one situacije tipa zena, djeca, situacija ovakva, situacija onakva, kak neki vole navoditi). uopce kolko cesto plakanje bi to bilo - nije nitko naveo - ako se smatra vremenski period od 10 godina pod to cesto onda da....cesto placemo...inace vec duze vrijeme nisam zaplakao bas onako pravo...eventualno je pokoja suza slucajno zacurila....u toplini moga doma, sobe, kreveta... ne sramim se pokazati osjecaje al naravno da mi nije svejedno kome cu ih pokazati. nadalje, nemam nis protiv da me se zove placipickom ili pederom. za te ljude me zaboli moja muskost.oni time samo pokazuju kakvi zapravo jesu. ne kuzim zasto bi netko ko pusti suzu ili cak zaplace bio manje vrijedna osoba tj. ovdje muskarac od onog koji ne place (mos mislit).kaj negdje postoji definicija "pravog" muskarca koje bi se trebali pridrzavati ako zelimo biti isti ili.... mene nikad nije bilo briga sto drugi misle o meni.nikad u zivotu mi ni za zivu glavu nije palo na pamet da pazim sto radim, kako radim, gdje radim, zasto radim, opcenito da se mjenjam zbog necega ili nekoga...samo zato da bi imali olfo neko misljenje o meni.ne marim za icije misljenje dok god mi ne utjece na zivot. a toga jos nije bilo... ja zivim svoj jebeni zivot i radit cu sto god htio bez opterecivanja svog mozga time sto drugi misle o meni. kome se to ne svida....kaj ja znam...nek se ubije, nek se polije kipucim uljem, nek se zasamara...al meni je ispod casti mjenjati sebe zbog drugih.
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:50.