Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi jel muški često plaču?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: macor naravno da placem, al ne cesto...naravno da pustim suzu kad se nakupi previse toga i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-12-07, 12:47   #71 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Poruka: 7,627
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Re: jel muški često plaču?!

Citat:
Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
naravno da placem, al ne cesto...naravno da pustim suzu kad se nakupi previse toga i jednostavno nemogu to prebaciti preko sebe....naravno da zaplacem kad sam duboko povrijeden i kad mi je stvarno jako tesko (pritom ne mislim na one situacije tipa zena, djeca, situacija ovakva, situacija onakva, kak neki vole navoditi).

uopce kolko cesto plakanje bi to bilo - nije nitko naveo - ako se smatra vremenski period od 10 godina pod to cesto onda da....cesto placemo...inace vec duze vrijeme nisam zaplakao bas onako pravo...eventualno je pokoja suza slucajno zacurila....u toplini moga doma, sobe, kreveta... ne sramim se pokazati osjecaje al naravno da mi nije svejedno kome cu ih pokazati.

nadalje, nemam nis protiv da me se zove placipickom ili pederom. za te ljude me zaboli moja muskost.oni time samo pokazuju kakvi zapravo jesu. ne kuzim zasto bi netko ko pusti suzu ili cak zaplace bio manje vrijedna osoba tj. ovdje muskarac od onog koji ne place (mos mislit).kaj negdje postoji definicija "pravog" muskarca koje bi se trebali pridrzavati ako zelimo biti isti ili....

mene nikad nije bilo briga sto drugi misle o meni.nikad u zivotu mi ni za zivu glavu nije palo na pamet da pazim sto radim, kako radim, gdje radim, zasto radim, opcenito da se mjenjam zbog necega ili nekoga...samo zato da bi imali olfo neko misljenje o meni.ne marim za icije misljenje dok god mi ne utjece na zivot. a toga jos nije bilo...

ja zivim svoj jebeni zivot i radit cu sto god htio bez opterecivanja svog mozga time sto drugi misle o meni. kome se to ne svida....kaj ja znam...nek se ubije, nek se polije kipucim uljem, nek se zasamara...al meni je ispod casti mjenjati sebe zbog drugih.
esvaka ti čast na tom postu!!! pre jebeno je dobar!!! baš si to sve dobro reko!!!
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 15:01   #72 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-10-07
Godina: 22
Poruka: 325
rommel~ se izdvaja iz maserommel~ se izdvaja iz mase

Odlučio sam biti sretan jer je to dobro za zdravlje.
rommel~ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 15:03   #73 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
ja zivim svoj jebeni zivot i radit cu sto god htio bez opterecivanja svog mozga time sto drugi misle o meni. kome se to ne svida....kaj ja znam...nek se ubije, nek se polije kipucim uljem, nek se zasamara...al meni je ispod casti mjenjati sebe zbog drugih.
Mrnjauuuu
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 15:16   #74 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Citat:

mene nikad nije bilo briga sto drugi misle o meni.nikad u zivotu mi ni za zivu glavu nije palo na pamet da pazim sto radim, kako radim, gdje radim, zasto radim, opcenito da se mjenjam zbog necega ili nekoga...samo zato da bi imali olfo neko misljenje o meni.ne marim za icije misljenje dok god mi ne utjece na zivot. a toga jos nije bilo...

A legendo svaka ti dala!

Ovakvo pubertetski patetično kurčenje odavno nisam pročitao čak ni na nogometnom podforumu.

Legenda si!

P.S
Ako ti je manje od 20 onda iskrena isprika.
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 15:27   #75 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,581
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

To sam i ja pomislila (osim vezano uz nogomet)
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 18:07   #76 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,535
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

koljega Ibort....ili Iborte....never mind.... imam tocno 20. sve oke al ne znam od kud si izvukao zakljucak da je ovo samo jos jedno, citiram: "pubertetski pateticno kurcenje". hahaha

e sinac da me imalo poznajes, sto sumnjam da ce se ostvariti, zapravo bi uvidio da ono sto si me citirao zapravo je ono sto ja jesam...dakle....osoba bez brige sto netko o njoj misli ...ako mislis da je to nemoguce, ha onda mi te stvarno zao, jer to postoji.

s ovim postom ne zelim potaknuti da se tvoje misljenje o meni promjeni, to mi zapravo uopce nije na pameti. na pameti mi je to da ti, ono sto sam napisao, tj. sto si ti citirao, smatras jos jednim u nizu kurcenjem i to pateticnim. to mi je pomalo cudno. mislim si, pa covjek ima skoro 3 banke pa je valjda zreliji nego sto je i moze rasuditi. ocito sam u krivu.....hehe znam da je bilo u pozitivnom tonu i najvjerojatnije u zajebanciji, sudeci prema cijelom postu al eto....to mi je malo cudno....

neznam ja kakva ti to pateticna kurcenja citas na nogometnim podforumima al sory, ovo ziher ne spada u tu ligu.

sad oces ti prihvatit cinjenicu da postoji takva osoba....kojoj se zivo jebe za svijet oko sebe....time se opce ne zamaram....niti imam namjere....ti si svoje misljenje dao....ja sam ga procitao...i to je kraj....
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 18:12   #77 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Mačak , pišeš poprilično duge komentare za nekog kome nije stalo do tuđeg mišljenja.
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 18:15   #78 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,416
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Da često...evo čitam temu i ridam suze...
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 20:09   #79 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,535
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

a jebiga....sta ces....kad me krene pisanje nikak stat.....ajde ajde bit ce bolje...
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 21:35   #80 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 2,067
mmrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono nešto

Ja plačem jako rijetko. Samo kad mi netko umre(baka, djed..)
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114