| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jel muški često plaču?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: macor mene nikad nije bilo briga sto drugi misle o meni.nikad u zivotu mi ni za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,439
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! Citat:
![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #82 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: jel muški često plaču?! ma ja se slažem s mačorom,i također sam taka da ću radit šta želim i da me boli kurac jel se to nekom sviđa ili ne.... ne obazirem se na to!!! a taki ljudi definitivno postoje,i ja sam jedna od njih..... i to nije pubertetsko kurčenje ni najmanje!!!! FALA BOGU DA JE ISPOD ČASTI MJENJATI SEBE RADI DRUGIH!! JA SAM JA I NE MOŽE ME NIKO PROMIJENIT!!! a tebi mačor svaka čast!!! ![]() |
| | |
| | #83 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: jel muški često plaču?! ja samo ne shvacam kak vama ne dopire do mozga mogucnost da takva osoba postoji....cccc (il samo krivo interpretiram vase postove....vrlo lako moguce posto zadnjih dana nisam "zdrav"...vidis tu opciju prije nisam uzimal u obzir....maaaa boli meee)...ahahaha...Jamesu Deanu sam ja bio uzor.... - fakat si dignem raspolozenje s vama....ahhaahha
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow Zadnji Uredio macor : 22-12-07 u 17:36. |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: jel muški često plaču?! ja iskreno nisam plaka jedno par godina, prije sam dosta zna plakat i rastužia bi se ono na neke filmove i to. sad se suzdržavan i nisan plaka ka šta kažen par godina, jedino nekad ono bude malo suza u oćima al to nije plakanje ![]()
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! |
| | |
| | #87 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 35
![]() | Re: jel muški često plaču?! Citat:
![]()
__________________ ...bili su na tvojoj strani kad si bio prva liga, a sad si na dnu dna a njih boli briga... | |
| | |
| | #89 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel muški često plaču?! Ja sam galeb zaljubljen u more tuzna ptica kad uz rijeku krene mnoge su me zavodile oci i mnoge me ostavljale zene Refren Nisam covjek koji place mada srece u zivotu nemam sve zbog zene koja laze zbog usana sto me traze zbog ociju koje kriju kad za drugim bitku biju Nisam kriv sto mi lose ide sto mi sreca sad iz ruku ode mnoge su me unistile zelje i mutne me preplavile vode ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:14.

- fakat si dignem raspolozenje s vama....ahhaahha