| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jel vam bolje muško ili žensko društvo u Društvo forumu; onak kad gledaš bolje je i zabavnije zajebavat se s muškima,jel ženske su često baš ljubomorne i ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel vam bolje muško ili žensko društvo svejedno mi je.. imam par jako dobrih frendica i jako dobrih frendova! rekla bih da su možda dečki više skloniji zezanciji a cure baš "razgovorima" i to mi je super! ne vidim baš neku razliku između muškog i ženskog prijateljstva- tolko drastičnu, da bih rekla čije mi je društvo bolje!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: jel vam bolje muško ili žensko društvo meni je najbolje kombinirano društvo,tj frendica i ja i ostalo sve muški u zadnje vrijeme mi nekako više paše njihov stil zezancije i zabave nego tipično ženski
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel vam bolje muško ili žensko društvo Citat:
curke su mi više za eke interne spike, a s dečkima mi je uvijek zezancija puno bolja! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: jel vam bolje muško ili žensko društvo ma bolji su muški...nema onih komentara "a ti si baš htjela takvu majicu kupiti..."-joj za popizdit. sa dečkima i ako je zajebancija onda je ona iskrena,a ne one skrivene podbadaljke i iskreno imam 1 ili 2 frendice koje nisu takve... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: jel vam bolje muško ili žensko društvo i šta je najvažnije kod njih nema onog da moraš pazit način na koji se zezaš jer bi ih to kao moglo "povrijedit".....bar moji frendovi kuže da je zezancija zezancija i ne ulaze u neku analizu toga šta sam ja u toj zezanciji sve rekla...dok se cure često znaju upravo zbog te neke zezancije i uvrijedit,iako ja nemam pojma zašto ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: jel vam bolje muško ili žensko društvo Miješano
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: jel vam bolje muško ili žensko društvo meni je smješno kad cure otvore temu ono "di si kupila maskaru" "jel si bila u dm-u" ono čista dosada... ono fora je na kratko popričati o tome,ali ne sad cijeli dan pričati o maskari i lakovima za nokte... j aumrem od dosade kada moje legice pričaju o tome.... no s legama se baš mogu zajebavat,nisu umišljeni i iskompleksirani "kako mi stoji ova majica" "jel imam debele noge" "jel imam strije" pa katastrofa..... ali najviše kod cura ne volim npr.ono imam lege koji su baš za zajebanciju,i provod no ono nisu baš neš posebno lijepi i zgodni a legice kao seru da im je glupo s njima vani jel nisu neki frajeri.... pa ono šta će ti neki savršeni frajer koji se ne zna provest i koji je glup ko ku..... Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 11-12-07 u 22:13. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:28.

u zadnje vrijeme mi nekako više paše njihov stil zezancije i zabave nego tipično ženski