Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi jel vam bolje muško ili žensko društvo u Društvo forumu; onak kad gledaš bolje je i zabavnije zajebavat se s muškima,jel ženske su često baš ljubomorne i ne ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-12-07, 16:17   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 3,688
neukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
jel vam bolje muško ili žensko društvo

onak kad gledaš bolje je i zabavnije zajebavat se s muškima,jel ženske su često baš ljubomorne i ne znaju prihvatit zajebanciju.... sam seru i nisu prave legice ( ne kažem za sve da su take al ono ima ih....)
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-12-07, 21:49   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto
Re: jel vam bolje muško ili žensko društvo

svejedno mi je.. imam par jako dobrih frendica i jako dobrih frendova! rekla bih da su možda dečki više skloniji zezanciji a cure baš "razgovorima" i to mi je super!

ne vidim baš neku razliku između muškog i ženskog prijateljstva- tolko drastičnu, da bih rekla čije mi je društvo bolje!
L o r e n a je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-12-07, 21:56   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 31-08-07
Godina: 20
Poruka: 769
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy

meni je najbolje kombinirano društvo,tj frendica i ja i ostalo sve muški u zadnje vrijeme mi nekako više paše njihov stil zezancije i zabave nego tipično ženski
Odgovori sa citatom
Star 11-12-07, 21:59   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: malena_rozy Pogledaj Poruke
meni je najbolje kombinirano društvo,tj frendica i ja i ostalo sve muški u zadnje vrijeme mi nekako više paše njihov stil zezancije i zabave nego tipično ženski
baš to!

curke su mi više za eke interne spike, a s dečkima mi je uvijek zezancija puno bolja!
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-12-07, 21:59   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 766
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

ma bolji su muški...nema onih komentara "a ti si baš htjela takvu majicu kupiti..."-joj za popizdit. sa dečkima i ako je zajebancija onda je ona iskrena,a ne one skrivene podbadaljke i iskreno imam 1 ili 2 frendice koje nisu takve...
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-12-07, 22:03   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 31-08-07
Godina: 20
Poruka: 769
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy

i šta je najvažnije kod njih nema onog da moraš pazit način na koji se zezaš jer bi ih to kao moglo "povrijedit".....bar moji frendovi kuže da je zezancija zezancija i ne ulaze u neku analizu toga šta sam ja u toj zezanciji sve rekla...dok se cure često znaju upravo zbog te neke zezancije i uvrijedit,iako ja nemam pojma zašto
Odgovori sa citatom
Star 11-12-07, 22:10   #7 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,912
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Miješano

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-12-07, 22:10   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 3,688
neukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

meni je smješno kad cure otvore temu ono "di si kupila maskaru" "jel si bila u dm-u" ono čista dosada... ono fora je na kratko popričati o tome,ali ne sad cijeli dan pričati o maskari i lakovima za nokte... j aumrem od dosade kada moje legice pričaju o tome.... no s legama se baš mogu zajebavat,nisu umišljeni i iskompleksirani "kako mi stoji ova majica" "jel imam debele noge" "jel imam strije" pa katastrofa..... ali najviše kod cura ne volim npr.ono imam lege koji su baš za zajebanciju,i provod no ono nisu baš neš posebno lijepi i zgodni a legice kao seru da im je glupo s njima vani jel nisu neki frajeri.... pa ono šta će ti neki savršeni frajer koji se ne zna provest i koji je glup ko ku.....

Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 11-12-07 u 22:13.
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-12-07, 22:22   #9 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 2,935
eva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svima

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Miješano
Potpisujem.
Odgovori sa citatom
Star 12-12-07, 00:15   #10 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,287
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Ako je dobro društvo svejedno je dal je muško, žensko ili mješano.
LPK je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:28.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103