| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jel vam bolje muško ili žensko društvo u Društvo forumu; e potpuno se slažem s tobom u tome "bitno je jel su prijatelji u pravom smislu riječi!" ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-08-07
Poruka: 14
![]() | Re: jel vam bolje muško ili žensko društvo Muško, definitvno. Mogu se ponašati kako hoću, raditi što hoću, pričati što hoću. Ne nalazim se u ženskim spikama. Ja sam onaj tip cure koja ne trača, ne bavi se previše krpicama, koja pije ko deva i zajebava se na prilično čudan način. Ostale cure koje se nalaze u mojoj okolini to baš i ne shvaćaju, paaa... To je što se tiče društva (izlasci, kavice,zajebancija itd).. Što se tiče prijatelja - to je za mene nešto dublje. I tu mi nije bitan spol. Zadnji Uredio whisper : 23-12-07 u 20:09. |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel vam bolje muško ili žensko društvo Citat:
![]()
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: ZG Godina: 17
Poruka: 33
![]() | Re: jel vam bolje muško ili žensko društvo pa...imam više muških prijatelja. ugodnije mi je u muškom društvu jer se dečki znaju zajebavat a da pritom znaju primit šalu na svoj račun, opuštenija sam pred njima, mogu se ponašat kak oću,tj.mogu bit prirodnija nego kad sam sa curama u društvu. ![]() a ženskih frendica isto imam puno al samo 2 one prave koje volim kao sestre. ![]() a ove ostale...mislim,ok su one samo su i ljubomornije i nekako su presmirene za mene jer sam ja inače ovak divlja po naravi ![]() ![]() i brže se naljute, ogovaraju češće i tak![]()
__________________ Lako je kad te neko ni ne zavoli... Tad samo tamna strana srca zaboli... Teško je kad za nekog jedinog i svog postaneš zrnce soli... Teško je kad Tvoj Neko prestane da te voli... |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Kvarner
Poruka: 103
![]() ![]() | Re: jel vam bolje muško ili žensko društvo Nakon puno muških prijateljstava, od kojih su mi neki bili ljubavnici, jedan muž (sada bivši), dosta poznanika, shvatila sam da se ipak bolje osjećam u biranom ženskom društvu!
__________________ Amor omnia vincit. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: jel vam bolje muško ili žensko društvo Draže mi se družit s muškarcima, ali mi je libidu bolje kad sam sa ženama... ![]() onda skakućem oko njih... ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #39 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: jel vam bolje muško ili žensko društvo e sad kad razmišljam... ono dobro je meni još uvijek u muškom,ali sam mal zamračila...lege mi ljubomorni,a to ne volim.... ne volim kad neko mješa ljubav i prijateljstvo!!! ak smo prijatelji onda nema da me neko gleda ko žensku a to mi se događa i zato i pizdim...katastrofa |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel vam bolje muško ili žensko društvo tajna je u privlačnosti...nije šema da muškarci bolje kuže žene i zajebanciju...neee, nego njihov miris koji mi osjetimo, njihova privlačnost, hormoni, igra..tako vjerujem da je i po pitanju njih. nema m/ž prijateljstva. ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:27.

!!!

)