| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jel vam bolje muško ili žensko društvo u Društvo forumu; imam puno i muških i ženskih prijatelja.......i jedno i drugo društvo mi odgovara,za neke ozbiljnije teme ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() | Re: jel vam bolje muško ili žensko društvo imam puno i muških i ženskih prijatelja.......i jedno i drugo društvo mi odgovara,za neke ozbiljnije teme mi je možda bolje žensko društvo,za zezanciju muško...ali i s jednima i drugima se podjednako družim......... |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Kvarner
Poruka: 103
![]() ![]() | Re: jel vam bolje muško ili žensko društvo Ja vjerujem da ima - ne samo da vjerujem već imam neke muškarce prave prijatelje. Znaš ono: najprije znanac, onda ljubavnik, nakon toga prijatelj.
__________________ Amor omnia vincit. |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel vam bolje muško ili žensko društvo Citat:
ček, ček......možeš li mi pojasniti taj odnos, nakon ljubavnika prijatelj? Nađemo se on i ja na kavi..popričamo, nasmijemo se, potužimo jedno drugom i mi završimo u krevetu (tako nekako to ja zamišljam)!? Molim Te, pojasni mi kako to funkcionira, jer meni tu nešto ne štima. | |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Kvarner
Poruka: 103
![]() ![]() | Ja vjerujem da ima - ne samo da vjerujem već imam neke muškarce prave prijatelje. Znaš ono: najprije znanac, onda ljubavnik, nakon toga prijatelj. Citat:
Nađemo se na kavi, popričamo požalimo, damo si pokoji savjet, jer sad vidimo što među nama nije štimalo i vjeruj mi uopće mi ne pada na pamet otići ponovo s njim u krevet. On mi dođe kao neki rođak- ustvari prijatelj-kratko. Ali draga to sam samo ja!
__________________ Amor omnia vincit. Zadnji Uredio daidza : 03-01-08 u 21:08. | |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel vam bolje muško ili žensko društvo Citat:
ne štima onaj dio--sada se razumijemo, djelimo nešto..nešto smo i imali a opet se razišli! znači li to da se ne trudimo dovoljno, da je trava zelenija kod susjeda?Znači li to da je zrelost ili iskustvo preduvjet za opstanak veze(ljubavi usudila bih se napisati)... O samo Bog zna koliko ne volim to prilagođavanje na nekoga novog, upoznavanje drugih navika, drugi je to miris, druge želje, drugi način... ..shvaćam da je to tvoje mišljenje, i puno mi je vrijedno jer pokušavam i tražim smisao, a ne nalazim ga (jesam li stvarno u pravu ili ipak nisam ) | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() | Re: jel vam bolje muško ili žensko društvo lijepo objasniš da ga gledaš samo ko frenda...i ništa više....i to je to.....kao da je to problem.......pa nećeš sad odma s njim sve odnose prekinut jer si mu se svidjela..... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:43.

)