| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jel vam bolje muško ili žensko društvo u Društvo forumu; Ako je dobro društvo ne gledam na spol.. iako sve ima svoje prednosti. Ali volim muško društvo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel vam bolje muško ili žensko društvo Ako je dobro društvo ne gledam na spol.. iako sve ima svoje prednosti. Ali volim muško društvo i češće se s njima družim, iako s njima ne mogu raditi neke stvari koje radim s curama.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 04-01-08 u 18:44. |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 26-03-08 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 13
![]() | Re: jel vam bolje muško ili žensko društvo Citat:
ma ludi su ne možeš s njima, a bome niti bez njih ![]() | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: jel vam bolje muško ili žensko društvo sad znam da su i dečki ljubomorni jedni na druge radi neke cure koja im se obojici sviđa...i da se znaju i dečki svađati oko toga...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-03-08 Godina: 20
Poruka: 71
![]() | Re: jel vam bolje muško ili žensko društvo ovisi... imam puno više frendova nego frendica al uz frendice sam više vezana... frendovi su tu za zajebanciju i takve stvari...
__________________ Riskirajmo, prisjetivši se da nikad nismo prestali tiho voljeti one koje smo nekad voljeli glasno... |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 425
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel vam bolje muško ili žensko društvo U razgovoru sam se oduvijek bolje nalazila sa deckima.. I sklapala prava prijateljstva isto s deckima.Decki su realniji,jos od puberteta su me zivcirale zenske spike..Svi best frendovi su mi decki.. Kvalitetan razgovor uvijek takodjer vodim s deckima.. Jednostavno se bolje snalazim s njima..cure me znaju zivcirat sa puno toga.. A kada je rijec o zaebanciji to moze i cure i decki, tu ne dijelim.. |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 422
![]() | Re: jel vam bolje muško ili žensko društvo u muškom društvu se više mogu opustiti, biti otvorenija, iskrenija...neznam, oni puno manje ogovaraju nego većina ženskih, i kažu sve direrkt u facu!:kako je-tako je(barem moji). a žensko društvo...mogu se naći legice koje su stvarno ispravne, i gdje sprdancija nije ista kao sa muškima. moji su mješani ![]() ugl. biram prijatelje i društvo(i oni mene naravno) po nekim zajedničkim karakteristikama....ma svemu po malo, i tek onda nakon nekog vremena možeš spoznati tko je za tebe,a tko ne...
__________________ poljubac je ništa, voljeti je sve! ljubiti svatko može, ali voljeti ne!! |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-03-08 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 13
![]() | Re: jel vam bolje muško ili žensko društvo Vjerujem ti.... žensko društvo preferiramo kad nam je teško, pa se savjetujemo, zezamo se, a u potrazi smo za muškim društvom kad tražimo zezanciju.... ma vjerujem da je sve to isto... ovisni smo jedno o drugima... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:56.