| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jel vam bolje muško ili žensko društvo u Društvo forumu; Potpisujem Lily.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #64 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: jel vam bolje muško ili žensko društvo daklem....musko drustvo...u vecini slucajeva... ![]()
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #65 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: jel vam bolje muško ili žensko društvo e znaju i muški bit jako tračavi,dvolični,lažljivi i pokvareni doživila sam to s legosom,alaj je dvoličan bio pa to nije za vjerovati... meni pričo jedno legici drugo,tjeo nas je obje u ljubavnom smislu
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 757
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel vam bolje muško ili žensko društvo Majke mi - svejedno: žensko il muško, ako je sačinjeno od kvalitetnih pojedinaca ili pojedinki. Volim i muška i ženska društva, a bogami i mješovitu robu
__________________ Jebeš potpisr" |
| | |
| | #67 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() | Re: jel vam bolje muško ili žensko društvo nije bitno.....dobro mi je i muško i žensko društvo,ukoliko su to ljudi koji meni pašu.....
__________________ ......""NEMOGUCE je samo velika rijec koju koriste mali ljudi da bi lakse zivjeli u svijetu koji im je dan,umjesto da potraze snagu da bi ga promijenili""...... |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: jel vam bolje muško ili žensko društvo ovisi, volim gole i polugole zene, inace svejedno zene/muskarci, dok god su normalni, najradje misano ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: Zaprešić Godina: 25
Poruka: 396
![]() ![]() ![]() | Re: jel vam bolje muško ili žensko društvo Muško, jer su oni u većini slučajeva iskreni i kažu ti odmah što misle! ali moje društvo je mješano društvo i to mi je super!
__________________ Ženski savjet nije bogzna što, ali je glup onaj tko ga ne primi. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:29.