| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jel vam bolje muško ili žensko društvo u Društvo forumu; Whatever...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #85 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 1,268
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel vam bolje muško ili žensko društvo Za zabavu mi je u većini slučajeva bolje muško društvo, iako ni ženski izlasci nisu za bacit, a najbolje je mišano. Isto tako kad nisam baš u najboljem izdanju raspoloženja ili još gore kad imam neki problem bolje mi odgovara žensko društvo. Ne volim generaliziranje, ovo je najčešće ovako, ali nije pravilo. Čitajući prethodne postove, moram priznati da mi je jako ružno kad se neka žena potpuno okreće muškom rodu a odriče se vlastitog. Vjerujem da se to s godinama mjenja. Nijedan muškarac to nikad ne bi napravio i zato im skidam kapu... ( izdvojimo Oggya jer on ne bira društvo nego dojkice )
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
| | #86 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel vam bolje muško ili žensko društvo uglavnom miješano, volim mušku zajebanciju i ženske razgovore, a što se tiče ovih razgovora o lakovima, maskarama i sličnim idiotarijama, takve frendice niti nemam jer me to nervira ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
« razmishljate li o bivshem dechku?
|
cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:24.

Vjerujem da se to s godinama mjenja. Nijedan muškarac to nikad ne bi napravio i zato im skidam kapu... ( izdvojimo Oggya jer on ne bira društvo nego dojkice
uglavnom miješano, volim mušku zajebanciju i ženske razgovore, a što se tiče ovih razgovora o lakovima, maskarama i sličnim idiotarijama, takve frendice niti nemam jer me to nervira 

kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!