| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jel vas bole jajnici kad curite u Društvo forumu; meni je to ko da si s konja na magarca presla... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,219
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel vas bole jajnici kad curite Da bole me, bole me jajnici, leda,misici, ma sve... Izbjegavam tablete, al kad postane bas neizdrzivo popijem voltaren.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: jel vas bole jajnici kad curite pila sam voltarene,al sam čula od svih da su jako štetni (svaka tabl je štetna al čula sam da su voltareni baš jako) a ja od silnih bolova popijem puno tableta,par komada...ne izdržljivo me prije bolillo,tanko se oblačim,sjedim na hladnom...pa to je užas kad zaboli... no sad me mal manje boli... deblje se oblačim... mene sito bole i leđa,i mišiči... ma tablete kolko pomognu tolko i odmognu...to ti je pametno što izbjegavaš!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:44.