| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jel vas bole jajnici kad curite u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: lochness andol..????????? da to pomaze nisam bas cula pomaže.... dobar je andol,ja ga popijem i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: jel vas bole jajnici kad curite pomaže.... dobar je andol,ja ga popijem i pomogne.... dobar je i za glavu i za menstrualne bolove...pomogne i kad si namažeš pupak kremom za masiranje onom što hladi,ko mentol....ja popijem tabletu,i namažem pupak,i prolazi...jbg nekad se i par tabl mora popit al onda fala bogu prođe ![]() |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel vas bole jajnici kad curite Jajnici? Ne, prvi i možda drugi dan imam grčeve, a jajnici me znaju bolit ponekad, a sestrična mi kaže da je čula od med. sestre da to može značiti da kada te bole da su ti tada plodni dani (nemam pojma, tudum sam po tom pitanju) |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Re: jel vas bole jajnici kad curite ružan izraz.... al naravno da me boli... popijen neke laganije tabletice.... poput lekadola i utoplim se pa zna proć...
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #36 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel vas bole jajnici kad curite mene ponekad znaju bolit. ali popijem ibuprofen ili baralgin pa prode
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel vas bole jajnici kad curite Citat:
![]() Jao, baš je gadno kaj neke cure prolaze s tim...
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-08-07
Poruka: 14
![]() | Re: jel vas bole jajnici kad curite Bole?? Ubijaju! Jajnici, noge, leđa, mučnina...A o količini neću ni početi. No, eto - ja bar nisam živčana kada, hmmm curim/mjesečarim/menstruiram/imam (birajte ). Ja se pretvorim u pravu dobricu. Ono, duša od žene. ![]() Tablete ne pijem gotovo nikad. Šutim i trpim, pa sam razvila dosta visok prag boli. Ipak, tu i tamo, ne svaki mjesec, me uhvate takvi bolovi da imam osjećaj da bi pad s 50. kata bio manje bolan, pa popijem Lekadol, Lupocet ili nešto slično, ali inače ne. I nije to mazohizam, nego jednostavno nemam naviku šopati se s tabletama kad god me nešto zaboli. |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel vas bole jajnici kad curite Pa mi žene općenito imamo visok prag boli.. ali zajebi ti to, meni se više ne da trpit bol ko idiot. Ni ja ne pijem tabletu ako me malo boli, nego onda kad ne mogu izdržat i kad znam da me neće proći sigurno više od sat vremena.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:50.

(nemam pojma, tudum sam po tom pitanju)
). Ja se pretvorim u pravu dobricu. Ono, duša od žene.