Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi jel vas bole jajnici kad curite u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 ma kod mene je problem samo u bolovima...sve ostalo je normalno,redovito...!! mateja, E onda ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-02-08, 00:51   #61 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 21
Poruka: 1,175
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase
Re: jel vas bole jajnici kad curite

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
ma kod mene je problem samo u bolovima...sve ostalo je normalno,redovito...!! mateja,
E onda super (ako su ti bolovi podnošljivi, naravno).
Ma uglavnom, treba tih nekoliko dana biti u toplom (mislim na odjeću, naročito oko trbuha), uzimati što manje jako začinjene ili posoljene hrane kako bi se izbjegla nadutost, kofeina i alkohola (jer se od njega šire krvne žile pa je krvarenje jače, kao i kod dugog tuširanja pretoplom vodom), i eventualno uzeti tabletu protiv bolova (Neofen, Ibuprofen, Lekadol - kako kome paše). I da, svakodnevna fizička aktivnost pogoduje tome da bolovi budu manji. Naravno, ne treba pretjerivati u te dane, ali bi redovita tjelovježba bila korisna.
I još nešto, što se tiče pilula. Meni su bolovi isti otkako ih pijem kao što su bili i dok ih nisam pila (sreća da to nikad nije strašno), tako da ne mora značit' da bi nekome uopće pomogle (barem što se bolova tiče).
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 12:38   #62 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

ja ti nikad nisam radila tjelovježbe al sad ću isprobat.... pa da,treba se utoplit oko pupka.... a meni su prije leđa uvijek bila gola,pa kad me sasjekla bol....uf..... grozno.... a i ne treba pit previše tableta,jel tablete kolko pomognu toliko i odmognu

Zadnji Uredio Wamp : 07-02-08 u 15:33.
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 12:52   #63 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,222
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Pa znači dobro sam čula, ako nas jajnici bole, ne mora značiti da je neka upala, nego može biti zbog ovulacije. A grčeve imamo tijekom ciklusa, kako koja.
Da da... Neke cure točno osijete kada imaju ovulaciju, a neke ne... Točno osjetiš kako te probode u ovulaciji... Baš ko da jajnici igraju biljar s maternicom...

Inače treba se uvijek normalno oblačiti u skladu s vremenom... Ja kad vidim, znači po lošem vremenu i temp ono za zabundat se, curu koja si skine kaput a jadnoj viri leđa van ili čim malo sunce izmigolji kroz oblake odmah se riješavaa potkošulje jer, Bože moj, da ne bi slučajno modno pogriješila osječam ko da joj jajnici cvile i traže da ih se pokri

Tpo možda neće sad utjecat na nas, al prehlada na prehladu kada se kupi onda je to loše...

-> klikni za sise <-
dadyml je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 13:21   #64 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Poruka: 1,175
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

A kad te zbog golih leđa i trbuha uhvati upala mjehura, pa onda opet, pa opet...uf. Nije to za zajebavat' se, bolje se obuć' u skladu s vremenom, ima vremena preko ljeta za šetanje u tankoj odjeći.

Zadnji Uredio Wamp : 08-02-08 u 13:09.
M@tej@ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 16:56   #65 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

pa treba se da obuć u skladu s vremenom... al ja to prije nisam svaćala-mladost-ludost.... sad što sam starija,to više pazim na sebe.... a valjd to s godinama dođe....tek mi je 18 a zvučim ko stara baka hehe
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 10:22   #66 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 23
Poruka: 27
Elfy se izdvaja iz mase

Pa ne baš dok curim,više me boli taman prije neg kaj prcurim,a onda bi mogla nekog ukokati od boli.Samo tablete pomažu.
Elfy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 21:26   #67 (permalink)
Banned

Datum registracije: 09-02-08
Godina: 15
Poruka: 18
MINDIS se izdvaja iz mase

aJME KAKAV JE TO IZRAZ CURITE???NESTO NAJ ODVRATNIJE!!!POBOGU!!!!DI TI PALA NA PAMET OVA TEMA??MAJKE TI??!!
MINDIS je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 21:31   #68 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,100
pajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavan

Citat:
Pravi autor: MINDIS Pogledaj Poruke
aJME KAKAV JE TO IZRAZ CURITE???NESTO NAJ ODVRATNIJE!!!POBOGU!!!!DI TI PALA NA PAMET OVA TEMA??MAJKE TI??!!
caps lock off...šta si se okomila na neukrotivu?...ako ti ne paše tema nemoj na nju ni odgovarat...to što si napisala reci u sebi i prijeđi na drugu temu u kojoj možeš napisat nešto šaljivo ili konstruktivno...
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 21:33   #69 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 4,596
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

u zadnje vrijeme me ne bole...ali prije je bio uzas
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 21:45   #70 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 515
cocopuff se izdvaja iz masecocopuff se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: vekia Pogledaj Poruke
onda pitaj u apoteci ibuprofen 400. taj ubija sve bolove

ponekad me bole i onda pijem ibuprofen,ne bi ga mijenjala nizasto na svijetu
cocopuff je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114