| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jel vas bole jajnici kad curite u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 ma kod mene je problem samo u bolovima...sve ostalo je normalno,redovito...!! mateja, E onda ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,175
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel vas bole jajnici kad curite Citat:
Ma uglavnom, treba tih nekoliko dana biti u toplom (mislim na odjeću, naročito oko trbuha), uzimati što manje jako začinjene ili posoljene hrane kako bi se izbjegla nadutost, kofeina i alkohola (jer se od njega šire krvne žile pa je krvarenje jače, kao i kod dugog tuširanja pretoplom vodom), i eventualno uzeti tabletu protiv bolova (Neofen, Ibuprofen, Lekadol - kako kome paše). I da, svakodnevna fizička aktivnost pogoduje tome da bolovi budu manji. Naravno, ne treba pretjerivati u te dane, ali bi redovita tjelovježba bila korisna. I još nešto, što se tiče pilula. Meni su bolovi isti otkako ih pijem kao što su bili i dok ih nisam pila (sreća da to nikad nije strašno), tako da ne mora značit' da bi nekome uopće pomogle (barem što se bolova tiče).
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #62 (permalink) |
| Banned | Re: jel vas bole jajnici kad curite ja ti nikad nisam radila tjelovježbe al sad ću isprobat.... pa da,treba se utoplit oko pupka.... a meni su prije leđa uvijek bila gola,pa kad me sasjekla bol....uf..... grozno.... a i ne treba pit previše tableta,jel tablete kolko pomognu toliko i odmognu Zadnji Uredio Wamp : 07-02-08 u 15:33. |
| | |
| | #63 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: jel vas bole jajnici kad curite Citat:
![]() Inače treba se uvijek normalno oblačiti u skladu s vremenom... Ja kad vidim, znači po lošem vremenu i temp ono za zabundat se, curu koja si skine kaput a jadnoj viri leđa van ili čim malo sunce izmigolji kroz oblake odmah se riješavaa potkošulje jer, Bože moj, da ne bi slučajno modno pogriješila osječam ko da joj jajnici cvile i traže da ih se pokri ![]() Tpo možda neće sad utjecat na nas, al prehlada na prehladu kada se kupi onda je to loše... | |
| | |
| | #64 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,175
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel vas bole jajnici kad curite A kad te zbog golih leđa i trbuha uhvati upala mjehura, pa onda opet, pa opet...uf. Nije to za zajebavat' se, bolje se obuć' u skladu s vremenom, ima vremena preko ljeta za šetanje u tankoj odjeći.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. Zadnji Uredio Wamp : 08-02-08 u 13:09. |
| | |
| | #68 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jel vas bole jajnici kad curite caps lock off...šta si se okomila na neukrotivu?...ako ti ne paše tema nemoj na nju ni odgovarat...to što si napisala reci u sebi i prijeđi na drugu temu u kojoj možeš napisat nešto šaljivo ili konstruktivno...
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:13.