| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jel vas bole jajnici kad curite u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,,,,,, grozno Ma što jajnici?? Boli me sve od trećeg rebra do koljena!!! i...da...maznem &... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #83 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: jel vas bole jajnici kad curite ja prije 3 dana procurila,ne da me taj prvi dan bolilo,neg sam i temperaturu od muke dobila.... ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #86 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: jel vas bole jajnici kad curite e baš taj osječaj...a kad se ustane iz krveta-jedva stojim na nogama... grčeve sam imala.grozno da i ja kažem,zaš muški to nemaju onda bi vidili kako je to bit ženkso. da iz osijeka sam.... i ti isto? ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:06.

)

KO PREBIJENA.. joooooj.... baš curim.... da.... ma boli SVE!!!!!