| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Jesam li trudna? u Društvo forumu; e ovako imam jedno vrlo komplicirano pitanje...danas sam prokrvarila i imala sam spolni odnos sa dečkom i svršio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Jesam li trudna? e ovako imam jedno vrlo komplicirano pitanje...danas sam prokrvarila i imala sam spolni odnos sa dečkom i svršio je u mene...I od tada nisam više krvarila,jer moguće da sam trudna??To je bio prvi put da je svršio u mene,mislila sam da neće ništa bit jer sam dobila mengu....pliz pomozite |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 150
![]() | Re: Jesam li trudna? Citat:
![]() | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jesam li trudna? Idi ginekologu. Odmah sutra naruči pregled i reci da je hitno. Kako mi možemo znati da li si trudna?
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Jesam li trudna? Citat:
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Jesam li trudna? pa ocito ju jedino sibetinom mozes natjerat da misli, jer... htjela bi nest napisat al ce me istog treba banirat... suzdrzavam se svasta majka rodi..
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
![]() |
« Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van?
|
Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:58.

A koliko uopće imaš ti godina možebit trudna curo?