Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Jesam li trudna? u Društvo forumu; e ovako imam jedno vrlo komplicirano pitanje...danas sam prokrvarila i imala sam spolni odnos sa dečkom i svršio ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-01-08, 20:26   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-09-07
Poruka: 12
baky se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku baky
Jesam li trudna?

e ovako imam jedno vrlo komplicirano pitanje...danas sam prokrvarila i imala sam spolni odnos sa dečkom i svršio je u mene...I od tada nisam više krvarila,jer moguće da sam trudna??To je bio prvi put da je svršio u mene,mislila sam da neće ništa bit jer sam dobila mengu....pliz pomozite
baky je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 20:28   #2 (permalink)
Prc
Banned

Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 150
Prc se izdvaja iz mase
Re: Jesam li trudna?

Citat:
Pravi autor: baky Pogledaj Poruke
e ovako imam jedno vrlo komplicirano pitanje...danas sam prokrvarila i imala sam spolni odnos sa dečkom i svršio je u mene...I od tada nisam više krvarila,jer moguće da sam trudna??To je bio prvi put da je svršio u mene,mislila sam da neće ništa bit jer sam dobila mengu....pliz pomozite
Prc je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 20:29   #3 (permalink)
Starter

baky se izdvaja iz mase

btw cura njegova je
baky je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 20:31   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 961
MalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Pišite u potpisu da nećeš žvaku a oćeš kusur! E Bogami dobi ti kusur. Ako si trudna - neka vam je obojima sa srećom.
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 20:33   #5 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Idi ginekologu. Odmah sutra naruči pregled i reci da je hitno. Kako mi možemo znati da li si trudna?
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 20:33   #6 (permalink)
Starter

baky se izdvaja iz mase

pa ne kužim u ćem je problem??samo sam pitala
baky je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 20:39   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,833
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: baky Pogledaj Poruke
a kako da mi to znamo? da ja prebrojim zvijezde i tako znam koliko tebi ciklus traje i koji ti je dan danas bio u ciklusu?! i da.. zatrudnit mozes u djelicu sekunde, dam se kladit da je dijete u tebi vec veliko ko ljuska kikirikija.. jbt daj se informiraj malo prije nego sto ides sirit noge okolo!
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 20:42   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,940
Skunk je zabranio reputaciju

Skunk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 20:43   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 961
MalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Cure zašto odmah napadate curu jadnu? A koliko uopće imaš ti godina možebit trudna curo?
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 20:45   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,833
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

pa ocito ju jedino sibetinom mozes natjerat da misli, jer... htjela bi nest napisat al ce me istog treba banirat... suzdrzavam se svasta majka rodi..
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103