Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Jesam li trudna? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: baky pa ne kužim u ćem je problem??samo sam pitala Nije problem nikakav... dobila si ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-01-08, 20:46   #11 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,232
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Jesam li trudna?

Citat:
Pravi autor: baky Pogledaj Poruke
pa ne kužim u ćem je problem??samo sam pitala
Nije problem nikakav... dobila si odgovor
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 20:46   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-06-07
Poruka: 395
///M5 Power se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ///M5 Power

Citat:
Pravi autor: baky Pogledaj Poruke
e ovako imam jedno vrlo komplicirano pitanje...danas sam prokrvarila i imala sam spolni odnos sa dečkom i svršio je u mene...I od tada nisam više krvarila,jer moguće da sam trudna??To je bio prvi put da je svršio u mene,mislila sam da neće ništa bit jer sam dobila mengu....pliz pomozite
99.8% jesi

0.2% nisi

ima jos nade
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 20:53   #13 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,174
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Mislim da nisi, ako si dobila mengu, ne znam koliko imaš godina, ako si mlađa vjerovatno je to razlog prestanka krvarenja

Ali svako ginetu

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 20:57   #14 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-09-07
Poruka: 12
baky se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku baky

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Mislim da nisi, ako si dobila mengu, ne znam koliko imaš godina, ako si mlađa vjerovatno je to razlog prestanka krvarenja

Ali svako ginetu
znaći to bi trebalo znaćit da sam trudna?
baky je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 21:00   #15 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Poruka: 19,174
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Pa jel ti čitaš što piše, kažem vjerovatno da nisi, svakako ne tako brzo

Ali nisam doktor da bi preuzimao odgovornost za ovu izjavu i zato svakoko odi ginetu ujutro

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 21:02   #16 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-01-08
Godina: 25
Poruka: 949
special0312 se izdvaja iz masespecial0312 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku special0312

posli jebanja nema kajanja

i odi kod ginekologa, jer nikad ne znaš...
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 21:07   #17 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,163
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Sve mi se više čini da je dotična dosta mlada cura...
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 21:12   #18 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Koolkoo imaš goodiinaa??
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 21:15   #19 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Poruka: 1,835
opaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masi

nisi trudna, jer sreca prati...
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 21:16   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,305
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Zanimljivo mi kako uvijek ovakve, moram reći glupe, teme nabrzinu navuku nekoliko stranica.

Baš zanimljivo.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108