| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Jesam li trudna? u Društvo forumu; Drago mi je da je sve u redu Citat: Pravi autor: kresola Ma pusti temu....odlična je... moraćeš se malo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,310
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jesam li trudna? Drago mi je da je sve u redu Citat:
![]() Koji si ti kralj ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ WHY SO SERIOUS? | |
| | |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jesam li trudna? Drago mi je da si ju dobila. Čim sam vidio tvoj post znao sam da nisi trudna. Iako to što si ju dobila ništa ne znači, najbolje ti je otići ginetu ili poslat dečka po test (nakon tog iskustva sigurno će malo više mislit drugi put) ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Jesam li trudna? menga ne znaci da je sve ok.. i daj se malo informiraj za svoje dobro. imas na netu pun q tekstova o toj temi i o hrpetini drugih. i btw. prouci racunanje plodnih dana kad vec nemas dovoljno u glavi za koristit kondom.
__________________ |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 28
Poruka: 5,055
![]() ![]() ![]() | Re: Jesam li trudna? Citat:
Da on ima imalo mozga ne bi te napunio ko božićnu puricu i izlio se u tebe bez kondoma. A da ti imaš imalo mozga,a očito nemaš ne bi pristajala na seks bez kondoma, jer ni ti ni on nemate pojma šta je seks i u što se upuštate i koji su rizici. Ubuduće pamet u glavu ![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,310
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jesam li trudna? A tako je to, a da im je ili kad bi im roditelji ili bilo tko drugi pokušali pričati o tome i kako se zaštiti, oni bi odmahnuli rukom i okretali glavom, očima, a onda se ovakve stvari događaju, ne kažem sad da je ona trudna, al da nije baš pametna to defitivno mogu sa sigurnošću tvrdit. Već je nekoliko puta u ovoj temi napisano i ja ću još jednom ponovit Poslije jebanja nema kajanja A ti klinci koji još ne znaju ni di su još šuplji, bilo bi im krajnje vrijeme da shvate neke stvari, a ne ić se karat okolo po selu, i u mladim danima si već zagorčat život. A kasnije će bit vremena i za jebanje ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ WHY SO SERIOUS? |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:48.

ko na pokretnoj traci