Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Jesam li trudna? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: shelby-eleanor a kako da mi to znamo? da ja prebrojim zvijezde i tako znam koliko tebi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-02-08, 18:25   #41 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,238
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Re: Jesam li trudna?

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
a kako da mi to znamo? da ja prebrojim zvijezde i tako znam koliko tebi ciklus traje i koji ti je dan danas bio u ciklusu?! i da.. zatrudnit mozes u djelicu sekunde, dam se kladit da je dijete u tebi vec veliko ko ljuska kikirikija.. jbt daj se informiraj malo prije nego sto ides sirit noge okolo!

tako je.... slažem se s njom.... carski je rekla !!!
ko da ti mi tu možemo pomoć,nije niko od nas svršio u tebe pa da vodimo brigu o tom.... uvati dečka pod ruku i skupa s njim odi kod ginekologa....
počnite birat dječju sobu !!!
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 18:43   #42 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,553
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Vi ste baš zločesti
Citat:
Pravi autor: ROBIN Pogledaj Poruke
istina.malo su svi zločesti na ovoj temi
a sta bi trebali bit muci buci prema tim supljim glavama?!
Star 01-02-08, 23:47   #43 (permalink)

neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru

ne treba uljepšavati ružne stvari....
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-03-08, 15:28   #44 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-10-07
Godina: 20
Poruka: 30
cordelia se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: baky Pogledaj Poruke
e ovako imam jedno vrlo komplicirano pitanje...danas sam prokrvarila i imala sam spolni odnos sa dečkom i svršio je u mene...I od tada nisam više krvarila,jer moguće da sam trudna??To je bio prvi put da je svršio u mene,mislila sam da neće ništa bit jer sam dobila mengu....pliz pomozite
ma baky, nisi trudna, daj...samo de, odi ginku. hmm, nadam se da već odavno jesi. hajd nam javi kak je prošlo. a svi vi, ne derite se na curku, to joj sad ionak ne treba...buuuu, zlice jedne
Odgovori sa citatom
Star 03-03-08, 15:40   #45 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,027
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

Meni uopće nije jasno zašto se nas pita da li je trudna...Šta su forumaši suvremeni test za otkrivanje trudnoće? Imaš više načina za saznat jesi li trudna, simptomi, kašnjenje menstruacije, testovi, ginekolozi itd.
Odgovori sa citatom
Star 03-03-08, 17:24   #46 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-10-07
Godina: 20
Poruka: 30
cordelia se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Bluebird Pogledaj Poruke
Meni uopće nije jasno zašto se nas pita da li je trudna...Šta su forumaši suvremeni test za otkrivanje trudnoće? Imaš više načina za saznat jesi li trudna, simptomi, kašnjenje menstruacije, testovi, ginekolozi itd.
a šta ja znam...možda da vidi dal ikoja bila u istoj situaciji pa da napiše da joj ipak nije niš bilo na kraju, da je i to moguće... jer sigurno je da jadna baky misli kak je vjerojatnije da je trudna. svi znamo kakvi su nam izgledi kad nešt zaseremo, al opet ima iznimaka...eto...a možda nema gdje izhiperventilirat pa hara po forumu...pružite potporu i korisne savjete, ne pametujte jadnoj djevojci, siguno će dobit pregršt sličnih bljuvotina uživo
Odgovori sa citatom
Star 03-03-08, 17:42   #47 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,027
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

Ma može ona pitat, ali meni to nije jasno, neće od nas dobit odgovor niti jesi niti nisi, i sigurna sam da unaprijed već zna da će joj svi savjetovat odlazak ginekologu ili da provjeri na testu, prema tome pitanje gubi smisao.
Odgovori sa citatom
Star 03-03-08, 17:44   #48 (permalink)

Citat:
Pravi autor: Bluebird Pogledaj Poruke
tako je
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 00:36   #49 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-09-07
Poruka: 12
baky se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku baky

nisam trudna.............ADMIN ZATVORI TEMU PLIZZZZZZZZZZ
baky je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 01:09   #50 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,915
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

Zadnji izneredijo Đelo Hadžiselimović : 30-02-09 u 24:22.
Neptune je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108