| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Jesam li trudna? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: shelby-eleanor a kako da mi to znamo? da ja prebrojim zvijezde i tako znam koliko tebi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Jesam li trudna? Citat:
![]() tako je.... slažem se s njom.... carski je rekla !!!ko da ti mi tu možemo pomoć,nije niko od nas svršio u tebe pa da vodimo brigu o tom.... uvati dečka pod ruku i skupa s njim odi kod ginekologa.... počnite birat dječju sobu !!! | |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 12-10-07 Godina: 20
Poruka: 30
![]() | Re: Jesam li trudna? Citat:
![]()
__________________ hahaha...hehehe!!!!!!!!!! hi! | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Jesam li trudna? Meni uopće nije jasno zašto se nas pita da li je trudna ...Šta su forumaši suvremeni test za otkrivanje trudnoće? Imaš više načina za saznat jesi li trudna, simptomi, kašnjenje menstruacije, testovi, ginekolozi itd.
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 12-10-07 Godina: 20
Poruka: 30
![]() | Re: Jesam li trudna? Citat:
![]()
__________________ hahaha...hehehe!!!!!!!!!! hi! | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Jesam li trudna? Ma može ona pitat, ali meni to nije jasno, neće od nas dobit odgovor niti jesi niti nisi, i sigurna sam da unaprijed već zna da će joj svi savjetovat odlazak ginekologu ili da provjeri na testu, prema tome pitanje gubi smisao.
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Jesam li trudna? Citat:
![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
![]() |
« Da li bi prvi pristupili do muškarca i pozvali ga van?
|
Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:00.

!!!

...Šta su forumaši suvremeni test za otkrivanje trudnoće? Imaš više načina za saznat jesi li trudna, simptomi, kašnjenje menstruacije, testovi, ginekolozi itd.