Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi jeste ikada imale bolesnika za vratom? u Društvo forumu; jeste li se ikada susrele s nekim oblikom opsjednutosti, u stilu- odlazite kući iz kluba s dečkom, a opsjednuti čovjek ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-08-08, 11:37   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-04-08
Poruka: 40
tinnica se izdvaja iz mase
jeste ikada imale bolesnika za vratom?

jeste li se ikada susrele s nekim oblikom opsjednutosti, u stilu- odlazite kući iz kluba s dečkom, a opsjednuti čovjek je par koraka iza i prati vas ili plešete s ekipom, a psihopat je u blizini i promatra vas, a kad se odaljite, krene vas tražiti? kad mu kažete "fuck off", nabaci bolestan smiješak? dakle, stalno vas promatra i stalno je u blizini i ljudi primjećuju da je u blizini i ne shvaćaju zašto je stalno blizu vas (prvi put ga vide npr.)! mislite li da su takvi likovi uvijek takvi kad naiđu na odbijanje i postoji li način riješiti ih se, a da ne bude po glavi?

znam jednog tipa koji još priča o ženskoj s kojom je prekinuo prije skoro 10 godina i još uvijek je mrzi, a isto tako mrzi i sve bivše, no opsjednut je do bola. ima li razloga za strah od takvih ljudi?
tinnica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-08-08, 11:58   #2 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan
Re: jeste ikada imale bolesnika za vratom?

Da.. ja sam izgleda magnet za takve ljude
Odgovori sa citatom
Star 31-08-08, 16:23   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-08-08
Godina: 16
Poruka: 112
|-RoYaLe-| se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku |-RoYaLe-|

Srećom nisam .
Odgovori sa citatom
Star 31-08-08, 17:01   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 27-08-08
Godina: 23
Poruka: 172
Danwari se izdvaja iz maseDanwari se izdvaja iz maseDanwari se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Kad si Wamp!

Nikad nisam imala problema sa takvim nekim likom.
Ma ne usudi se meni prići bilo tko - samo najhrabriji
.... a oni koji promatraju iz prikrajka - bolje reći, bleje, neka bleje...prestat će - jer kad nabacim svoj ubojiti pogled....nema im spasa, nema šanse da me ikad više pogledaju!
Odgovori sa citatom
Star 31-08-08, 17:32   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,725
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
ma sigurno nije baš tako crno.

Možda si samo magnet koji privuče sve, ali si primjetila samo one upadljive. One neupadljive koje si privukla, možda nisi ni primjetila
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-08-08, 21:43   #6 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Da.

Nakon svega morala sam promijeniti broj što sam mislila da me nikada nitko neće natjerati.
Odgovori sa citatom
Star 31-08-08, 22:49   #7 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
ma sigurno nije baš tako crno.

Možda si samo magnet koji privuče sve, ali si primjetila samo one upadljive. One neupadljive koje si privukla, možda nisi ni primjetila
Ne.. dosad sam bila magnet za budale jer sam dugo bila naivna i vjerovala ljudima, voljela sam vidjeti ono najbolje u njima, ali me iskustvo naučilo nekim stvarima i sad puno bolje procjenjujem ljude, u prijevodu naučila sam svoju lekciju.

Dorina, ja iz principa nisam ni to htjela napraviti, možda bolje da jesam
Odgovori sa citatom
Star 31-08-08, 22:57   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,411
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

jbt
izgleda da su sve žene imale nekog svog manijaka

ni jedna luđakinja se nije prilipila za mene
nisan takva faca, izgleda
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-08-08, 23:01   #9 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:

Dorina, ja iz principa nisam ni to htjela napraviti, možda bolje da jesam
Nisam ni ja htjela u prvih 6 mj. i onda sam skužila da ću popizdit ako se tako nastavi.
Odgovori sa citatom
Star 31-08-08, 23:10   #10 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

o yes
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114