| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jeste ikada imale bolesnika za vratom? u Društvo forumu; jeste li se ikada susrele s nekim oblikom opsjednutosti, u stilu- odlazite kući iz kluba s dečkom, a opsjednuti čovjek ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-04-08
Poruka: 40
![]() | jeste ikada imale bolesnika za vratom? jeste li se ikada susrele s nekim oblikom opsjednutosti, u stilu- odlazite kući iz kluba s dečkom, a opsjednuti čovjek je par koraka iza i prati vas ili plešete s ekipom, a psihopat je u blizini i promatra vas, a kad se odaljite, krene vas tražiti? kad mu kažete "fuck off", nabaci bolestan smiješak? dakle, stalno vas promatra i stalno je u blizini i ljudi primjećuju da je u blizini i ne shvaćaju zašto je stalno blizu vas (prvi put ga vide npr.)! mislite li da su takvi likovi uvijek takvi kad naiđu na odbijanje i postoji li način riješiti ih se, a da ne bude po glavi?znam jednog tipa koji još priča o ženskoj s kojom je prekinuo prije skoro 10 godina i još uvijek je mrzi, a isto tako mrzi i sve bivše, no opsjednut je do bola. ima li razloga za strah od takvih ljudi? |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-08-08 Godina: 23
Poruka: 172
![]() ![]() ![]() | Re: jeste ikada imale bolesnika za vratom? Kad si Wamp! ![]() Nikad nisam imala problema sa takvim nekim likom. Ma ne usudi se meni prići bilo tko - samo najhrabriji ![]() .... a oni koji promatraju iz prikrajka - bolje reći, bleje, neka bleje...prestat će - jer kad nabacim svoj ubojiti pogled....nema im spasa, nema šanse da me ikad više pogledaju! ![]()
__________________ ...always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste ikada imale bolesnika za vratom? Da. Nakon svega morala sam promijeniti broj što sam mislila da me nikada nitko neće natjerati.
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste ikada imale bolesnika za vratom? Citat:
Dorina, ja iz principa nisam ni to htjela napraviti, možda bolje da jesam ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste ikada imale bolesnika za vratom? jbt ![]() izgleda da su sve žene imale nekog svog manijaka ni jedna luđakinja se nije prilipila za mene nisan takva faca, izgleda ![]()
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound |
| | |
| | #9 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste ikada imale bolesnika za vratom? Nisam ni ja htjela u prvih 6 mj. i onda sam skužila da ću popizdit ako se tako nastavi.
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:10.

po glavi?