Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi jeste li ikada prevarili decka? u Društvo forumu; ...jeste li ikada prevarili decka i dali ste mu to priznali??...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-12-07, 23:53   #1 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika ..::eMo*GiRl::..ri

Datum registracije: 26-11-07
Godina: 17
Poruka: 54
..::eMo*GiRl::..ri se izdvaja iz mase
Cool jeste li ikada prevarili decka?

...jeste li ikada prevarili decka i dali ste mu to priznali??
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 00:05   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 22
Poruka: 2,921
Lulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Lulu Bg
Re: jeste li ikada prevarili decka?

Nikad nisam prevarila svog dečka , niti razmišljam o tome.
Star 23-12-07, 10:48   #3 (permalink)
Semi Profesional Go-Kart Racer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,627
Servant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Nisam...
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 11:15   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 21
Poruka: 2,495
Arylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Još najbolje da se varamo...
Arylin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 11:46   #5 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,555
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

I još jednom svi CP-ovci sveti. Over and over again.

Ja sam bivšeg varala sve u šesnaest, jesam mu priznala- više ni ne znam, toliko je ta veza bila kaotična da nam je to bio jedan od manjih problema. A možda su iz zbog toga prizašli svi drugi problemi. Ne znam, nije me briga bilo je davno.

A ako ti sabi tražiš opravdanje ili možda način kako da to svom dečku kažeš- ja ću ti reći- NIKAKO!

A sad pljujte po meni svi oni licemjerni...ajde...
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 11:53   #6 (permalink)
Banned

Datum registracije: 23-09-07
Poruka: 105
Idioglossia se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Idioglossia

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
A ako ti sabi tražiš opravdanje ili možda način kako da to svom dečku kažeš- ja ću ti reći- NIKAKO!

A sad pljujte po meni svi oni licemjerni...ajde...
Heh

Prevarila da, rekla ne.
Bilo je gotovo i bez toga.
Idioglossia je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 11:55   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,503
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Varala ssam u prijašnjim, balavim vezama....NISAM LUDA DA TO PRIZNAJEM PARTNERU!!!!!

Sada mi takve stvari ne padaju na pamet......Smatram da sam u tom pogledu sazrila i našla partnera uz kojeg nemam potrebu tražiti nešto kod drugih. Dok god sam sretna, voljena i poželjna, to mi ne treba.....
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 12:02   #8 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ja sam bivšeg varala sve u šesnaest, jesam mu priznala- više ni ne znam, toliko je ta veza bila kaotična da nam je to bio jedan od manjih problema. A možda su iz zbog toga prizašli svi drugi problemi. Ne znam, nije me briga bilo je davno.
Ista situacija...
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 13:45   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
pajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznat

ne
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 13:59   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-12-07
Godina: 20
Poruka: 482
LAMPA8 se izdvaja iz mase

nemam dečka....niti imam želju ga imat...
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103