| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jeste li ikada prevarili decka? u Društvo forumu; ...jeste li ikada prevarili decka i dali ste mu to priznali??... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li ikada prevarili decka? I još jednom svi CP-ovci sveti. Over and over again. ![]() Ja sam bivšeg varala sve u šesnaest, jesam mu priznala- više ni ne znam, toliko je ta veza bila kaotična da nam je to bio jedan od manjih problema. A možda su iz zbog toga prizašli svi drugi problemi. Ne znam, nije me briga bilo je davno.A ako ti sabi tražiš opravdanje ili možda način kako da to svom dečku kažeš- ja ću ti reći- NIKAKO! A sad pljujte po meni svi oni licemjerni...ajde...
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li ikada prevarili decka? Varala ssam u prijašnjim, balavim vezama....NISAM LUDA DA TO PRIZNAJEM PARTNERU!!!!! Sada mi takve stvari ne padaju na pamet......Smatram da sam u tom pogledu sazrila i našla partnera uz kojeg nemam potrebu tražiti nešto kod drugih. Dok god sam sretna, voljena i poželjna, to mi ne treba.....
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li ikada prevarili decka? ne
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:38.

. . .mAlA hOoLiGaNkA. . . 

bilo je davno.