| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jeste li ikada prevarili decka? u Društvo forumu; ja sam svetica... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| charolastra | Re: jeste li ikada prevarili decka? Nikada
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: jeste li ikada prevarili decka? jesam...varala ja njega svaki put kad sam izašla van,isto tako je on i mene varao...samo šta sam ja saznala preko frendova za njegove prevare dok on za moje nikad nije saznao...ne kažem da se ponosim time i vezom kakvom smo imali,ali sa sigurnošću mogu reć da me ta veza naučila nekim stvarima i na taj način ojačala ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li ikada prevarili decka? Da u onim pubertetskim vezama, nikad to nisam priznala, iako sam jednu vezu prekinila zbog toga sta me ozbiljno pekla savjest, jer sam vidila da to postaje nesto vise. Nisam mu rekla jer ga nisam tila povridit, jednostavno sam prekinula . Sad ne zelim i nemam potrebu to radit.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:34.

Nisam za sada. Buahahahaa...