Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi jeste li ikada prevarili decka? u Društvo forumu; jesam, prevarila sam dečka.... i to nedugo nakon što je meni on priznao da je zalomio sa nekom curom....meni ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-12-07, 17:34   #31 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-12-07
Godina: 24
Poruka: 8
kvrcka se izdvaja iz mase
Re: jeste li ikada prevarili decka?

jesam, prevarila sam dečka....
i to nedugo nakon što je meni on priznao da je zalomio sa nekom curom....meni je bilo slađe....ja sam sa njegovim frendom....
kvrcka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-12-07, 17:52   #32 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-02-07
Poruka: 319
Jur@ se izdvaja iz maseJur@ se izdvaja iz mase

nisam nikada, a nikada ni neću
Star 29-12-07, 22:55   #33 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,553
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: kvrcka Pogledaj Poruke
jesam, prevarila sam dečka....
i to nedugo nakon što je meni on priznao da je zalomio sa nekom curom....meni je bilo slađe....ja sam sa njegovim frendom....

svaka cast! spustila si se drito na njegovu razinu.. to je.. pohvalno.. jako

Citat:
Pravi autor: ..::eMo*GiRl::..ri Pogledaj Poruke
...a biste li oprostili dechku prewaru??
dogodila se situacija prije godinu i pol kad sam stvarno razmisljala da li se to dogodilo ili nije, i stvarno mogu reci da neznam kakvo bi to opravdanje trebalo biti kad bih ja presla preko toga..

Citat:
Pravi autor: LAMPA8 Pogledaj Poruke
nikad nisam ,imam svoj obraz
mdaj? ja ga neam.. lice mi je shuplje
Star 05-01-08, 13:35   #34 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

U jednoj pubertetlijskoj i ovoj zadnjoj jesam.
Ma koliko god glupo da zvuči (u ovoj zadnjoj) pokušala sam mu reći, mislim da je skužio o čemu je riječ i nije dao da kažem do kraja. Bezveze.
Citat:
Pravi autor: ..::eMo*GiRl::..ri Pogledaj Poruke
...a biste li oprostili dechku prewaru??
Neznam, sumnjam. Morao bi mi yebeno puno značiti u životu.
Ali ako bi jednom, onda bi i drugi i treći x (vrlo vjerojatno), a toliko da radi budalu od mene ipak mi nemože značiti.
Odgovori sa citatom
Star 05-01-08, 13:54   #35 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Godina: 25
Poruka: 2,548
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony

ne nisam nikad prevarila dečka
Odgovori sa citatom
Star 05-01-08, 16:36   #36 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,238
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

nisam nikada.... i nikad mene nije dečko prevario... ne bi prevarila nikada dečka,jedino bi ga prevarila da on mene prevari,i to bi ga prevarila na taj način da mu pred facu dođem i budem s drugim!!
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-01-08, 16:53   #37 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-01-08
Godina: 18
Poruka: 18
T&T_Girl se izdvaja iz mase

da nazalost jesan i to s njegovim najfrendom...sto je najgore lika uzasno volim i napravim mu sranje...i naravno da sam mu priznala...
jedino sto je dobro ispalo na kraju je to sto smo i dalje skupa i volimo se jos i vise...
mozda ce zvucati neiskreno ali oprostila bi mu ako bi vidila da mu je stvarno za...
T&T_Girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-01-08, 19:08   #38 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,553
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Anthony Pogledaj Poruke
ne nisam nikad prevarila dečka
lazes!!
Star 09-01-08, 11:17   #39 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-01-08
Godina: 18
Poruka: 35
cvekica se izdvaja iz mase

nisam....to mi je opcenito glupo...koja je svrha ulazit u vetu ako mislis varat??
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108