| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi jeste li ikada prevarili decka? u Društvo forumu; jesam, prevarila sam dečka.... i to nedugo nakon što je meni on priznao da je zalomio sa nekom curom....meni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: jeste li ikada prevarili decka? Citat:
svaka cast! spustila si se drito na njegovu razinu.. to je.. pohvalno.. jako ![]() dogodila se situacija prije godinu i pol kad sam stvarno razmisljala da li se to dogodilo ili nije, i stvarno mogu reci da neznam kakvo bi to opravdanje trebalo biti kad bih ja presla preko toga.. mdaj? ja ga neam.. lice mi je shuplje ![]()
__________________ | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li ikada prevarili decka? U jednoj pubertetlijskoj i ovoj zadnjoj jesam. Ma koliko god glupo da zvuči (u ovoj zadnjoj) pokušala sam mu reći, mislim da je skužio o čemu je riječ i nije dao da kažem do kraja. Bezveze.Neznam, sumnjam. Morao bi mi yebeno puno značiti u životu. Ali ako bi jednom, onda bi i drugi i treći x (vrlo vjerojatno), a toliko da radi budalu od mene ipak mi nemože značiti. ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-01-08 Godina: 18
Poruka: 18
![]() | Re: jeste li ikada prevarili decka? da nazalost jesan i to s njegovim najfrendom...sto je najgore lika uzasno volim i napravim mu sranje...i naravno da sam mu priznala... jedino sto je dobro ispalo na kraju je to sto smo i dalje skupa i volimo se jos i vise... mozda ce zvucati neiskreno ali oprostila bi mu ako bi vidila da mu je stvarno za... |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 35
![]() | Re: jeste li ikada prevarili decka? nisam....to mi je opcenito glupo...koja je svrha ulazit u vetu ako mislis varat??
__________________ ...bili su na tvojoj strani kad si bio prva liga, a sad si na dnu dna a njih boli briga... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:58.