| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Jeste li tipično žensko?? u Društvo forumu; znači shopping, ispijanje kave po 3 ure, kozmetičari, frizeri, tračanje, znate ono kako nas inače muški imaju običaj opisat, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-09-07
Poruka: 125
![]() ![]() | Jeste li tipično žensko?? znači shopping, ispijanje kave po 3 ure, kozmetičari, frizeri, tračanje, znate ono kako nas inače muški imaju običaj opisat, puno pričamo a ništa pametno ne rečemo i bla bla... od gore navedenog ja jedino kavu mogu ispijat po 3-4 ure s guštom. ali pitanje je jesmo li stvarno onakve kakvima nas muškarci opisuju: ženske zanima samo šoping i lickanje?? i jeli istina da muškarci ljepotu povezuju s gluposti, znate ono lijepa i glupa. Cure da vas čujem, obranite žensku čast, pa nismo mi samo ukras, i ne zanimaju nas samo pi*darije, jel da??
__________________ Either love me completley, either just leave. |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? Citat:
, idem kod kozmetičarke, frizera (mada ga mrzim, radije bi vjesila kod zubara nego kod frizera), a volim i tračati (pogotovo muške).Ali eto ne volim se šminkati, to mi je tolika tlaka da to maksimalno zaobilazim, samo petkom i subotom kad idem vanka. Pa jesam, tipično sam žensko kakvom nas muškarci podrazumjevaju. E sad oko toga jesam li glupa ili ne da se diskutirati. Po mom mišljenju onako jesam pomalo. Imam ja svojih ispada. ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge | |
| | |
| | #3 (permalink) | |
![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? Citat:
, ali ipak ne zanima te samo to u životu, samo šoping i te gluposti, jel da??
__________________ Either love me completley, either just leave. Zadnji Uredio KinderLada : 04-10-07 u 10:28. | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Jeste li tipično žensko?? meni je nesto najgore kad vidim da zenska mrzovoljno radi nesto i pukne joj nokat i - smak svijeta.. jao pukao je nokat!!! aaa strasno LOL.. ili kad je nesto ljigavo pa to primi s vrscima prsti, imas filing da ce joj ruka strunuti... ili pak VRISTANJE, krestanje, kokodakanje... pa sve silne pusice, pa pazi ruz ce se razmazat, pa stalna pogledavanja i provjeravanja sminke u ogledalu, pa stikle i hodanje po kamenju, blatu.. jooj BLJUJE MI SE... ali ja nisam tipicno zensko, zapravo me nekad ljudi pitaju jesam li uopce zensko LOL i iskreno mi je drago zbog toga ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Jeste li tipično žensko?? Pa ono, nisam baš tipično žensko. Volim si popiti i zaružiti do ranog jutra. MRZIM frizerku jer STALNO trača, MRZIM šoping jer se uvijek nasekiram, ne volim se šminkati (samo kad me uhvati inspriacija). Ja kavu ne pijem sa legicama Pijem pivo. Jedino obožavam čizme na visoku petu i dugačke plastificirane nokte ![]() Na žalost, posao mi ne dopušta nošenje ni jednog ni drugog. E i da, volim dečke ![]()
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #6 (permalink) | |
![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? Citat:
hahaha , baš si me nasmijala, ali potpisujem definitivno.nisam ni ja tipično žensko, jedino šta volim dugo pit kavu, a šoping, i lickanja stvarno ali stvarno ne volin. ja sam uvik lipo sređena (ne mislim sad na štikle i šminkeraj đir, sportska elegancija) ali nisam tipično žensko jer nijednu utakmicu hajduka na poljudu nisam propustila, sport mi je draži nego našminkat se, a i imam više muških nego ženskih prijatelja (možda zato i nisam tipično žensko )
__________________ Either love me completley, either just leave. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? da, nazalost i ja ih znam dosta. malo su se strane prominile, sad su ženske preuzele ulogu pivopija i zaluzit do jutra, a muški po šopinzima i salonima za uljepšavanje , e sad još da ih natiramo da stoje doma i kuvaju i peglaju i kud ćeš bolje
__________________ Either love me completley, either just leave. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 900
![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? Ma nisam uopće tipično žensko-k frizeru idem kad se moram ošišati jer nisam bila 100 godina, u shopping samo kad moram (to me piga), kavu pijem, ali ne ispijam, ne tračam dečke, već volim dobru za**banciju i super mi je kad se moja ekipa nađe na cugi i trgamo se od smijeha svemu i svačemu, šminkam se samo kad idem na razgovor za posao, svadbu ili tak nekaj i nisam glupa kokoš i prezirem kad frajeri misle da smo mi cure samo to (ali obzirom da nas ima i takvih, pomalo ih i kužim, jbg)
__________________ stari se... |
| | |
![]() |
| Tagovi: jeste, tipicno, zensko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:07.

, idem kod kozmetičarke, frizera (mada ga mrzim, radije bi vjesila kod zubara nego kod frizera), a volim i tračati (pogotovo muške).
, ali ipak ne zanima te samo to u životu, samo šoping i te gluposti, jel da??
Pijem pivo.
slazem se