| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Jeste li tipično žensko?? u Društvo forumu; istina ima nas takvih, ali nemoraju onda za svaku mislit da je takva. mene to strašno živcira, postali su ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-09-07
Poruka: 125
![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? istina ima nas takvih, ali nemoraju onda za svaku mislit da je takva. mene to strašno živcira, postali su gori od nas, a još uvik nas gade. ![]()
__________________ Either love me completley, either just leave. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? Pa onak. Ne pretjerano. Nevolim tračat, volim shopping, šimkam se kako kad (nikad puno), kod frizera sam skoro pa redovito (često moram ići prorijediti kosu), ne volim ništa umjetno... Većina stavova mi nije ženskasto, pa neulazim u profil "slatkice". I, da, volim dečke ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #13 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? i ja imam kus kose, ali meni je sestra frizerka pa me doma šiša. temu sam prvenstveno otvorila, jer me momak počea pilat da se ušminkam, i da idem šopingirat i da njemu ne dosadujem više (u zadnje vrime smo non stop skupa) da buden ko svaka normalna ženska. ma pi*da li mu materina ostavit ću ga. vidiš da oni misle da je to lickanje normalno za nas, pa sam zato i pitala da vidim kakvih ste vi tu mišljenja
__________________ Either love me completley, either just leave. |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,278
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? Citat:
![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu | |
| | |
| | #15 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? dašta je nego đubre, a to sam ja pokušala objasnit i njemu i većini svojih prijatelja, da nisu sve za lickanje i ostalo, i pitam ih ja zasto misle da nemamo pametnijeg posla nego non stop se sređivat, i fala bogu odgovor je uvik isti: pa zene ste to je normalno. i gotovo, ja popizdikus dobijen kad čujem odgovor ili komentr tipa "hm zensko" ![]()
__________________ Either love me completley, either just leave. Zadnji Uredio KinderLada : 04-10-07 u 14:07. |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,278
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? Citat:
Onda se ti fino nalickaj, bez pardona ga traži novce za shopping, kad budete u društvu glupo se smješkaj ko kvočka, a kad te pita što ti je (jer ako nisi takva bit će mu čudno) reci da si ti "normalno žensko" i što bi on sad htio? Pa nek vidi ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu | |
| | |
| | #17 (permalink) | |
![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? Citat:
hahahaha predobra ideja, bogami ću je isprovat, e to bi ga satralo ![]()
__________________ Either love me completley, either just leave. | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Jeste li tipično žensko?? pa decki i tracaju vise od zena opcenito.. samo sto zene to ne skrivaju ![]() Citat:
reci ti njemu da bude "noprmalno musko" - ne sere i uhvati se daljinskog ![]() ![]() ![]()
__________________ | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? Citat:
hehe tribala bi mu dat dvi za uši, i onda ja lipo uzet daljinski i pivo.
__________________ Either love me completley, either just leave. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: jeste, tipicno, zensko |
« Malo me strah..
|
Pomoc »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:31.

, ali ipak ne zanima te samo to u životu, samo šoping i te gluposti, jel da??