| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Jeste li tipično žensko?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ..pahuhuljica.. .............ako se to odnosi na komentar uz repić, to je zbog onog smajlića............ jesmo se dobro ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,991
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? Citat:
![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,336
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? Mislim da jesam, ali nisam sigurna što bi to bilo tipično, baš kao što kaže Mišica ono navedeno što bi trebalo biti tipično za žene je preseravanje... Volim se osjećati ženstveno, volim lijepo donje rublje i šminku, iako se rijetko šminkam, ne volim baš kupovinu jer mi je to gnjavaža, osim ako ne vidim baš u izlogu neki komad odjeće koji mi se svidio pa si odmah kupim. Uglavnom se najudobnije osjećam u širokoj šlampavoj pidžami i bez šminke, sad ne znam koliko je to tipično. Izbjegavam se družit s onim babama kojima je jedina preokupacija pričanje o noktima, Dioru, i komentiranje drugih žena i tračanje. A uostalom vesele me i neke stvari koje nisu "tipično ženske"...Više se volim družit s muškima i s njima pričat o seksu i tako nekim stvarima. ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 06-10-07 u 12:48. |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? Citat:
I pričanje o tim temama (kozm...) me baš uzruja. Ja bih u životu samo pričala o osjećajima, to je moj problem. | |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Jeste li tipično žensko?? Citat:
![]() a zapravo,šta ja znam...i jesam i nisam tipično žensko.jednako volim nogomet,aute i motore kao i šminku,tj lickanje
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,872
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? Wampice, ne brini- mudri je Oscar Wilde rekao je da je jedino što žene i muškarci imaju zajedničko: da preferiraju muško društvo... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #40 (permalink) |
| charolastra | Re: Jeste li tipično žensko?? Poznata britanska akademska šala kaže: "Svi dobri engleski pisci ili su Irci ili su homoseksualci." Oscar Wilde valjda je jedini koji zadovoljava oba uvjeta. Oscar Wilde: Stogodišnjica smrti
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: jeste, tipicno, zensko |
« Malo me strah..
|
Pomoc »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:02.

jesmo se dobro skužile..........