| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Jeste li tipično žensko?? u Društvo forumu; Rekla sam već, Oscar je kralj.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? Onda dorina, samo za tebe: Wildeovi aforizmi A kratrak izbor za moje potpise je: Citat:
![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde Zadnji Uredio Wolf-HR : 06-10-07 u 23:32. | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? "Ljudi koji vole samo jednom u životu u stvari su površni. Ono što oni nazivajuu vjernošću to je ljenost navike ili nedostatak fantazije. Vjernost!! U njoj je strast za svojinom. Mnoge stvari bismo odbacili kada se ne bi bojali da će ih drugi uzeti." O. Wilde ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #45 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? Bojim se da ćemo morati napraviti temu posebno za njega... Dorina, jesi li čitala njegove bajke (na engl.)?
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #46 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? Kako mi offtopičarimo... Nisam puno njega čitala, ali imam namjeru bacit se na čitanje (a to je bitno). Nisam imala nešto puno ni vremena ni "volje", ali to se promijenilo. Preporuke?
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #48 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? Bajke definitivno- nevjerojatno dirljive, i takva ljepota i virtuoznost jezika, da je to nevjerojatno... Imam obje knjige u html-u, no lijepo ću ih formatirati pa ti sutra poslati, OK? Definitivno, jedno od najljepših sjećanja iz djetinjstva je bilo slušati te priče prije spavanja (i stari Disneyevi crtići sa ocem u Kinoteci, kad nam je čitao titlove jer smo bili premali za čitati sami- ali ovo više zbog bliskosti i ugodne 'naracije'). EDIT. vid'- i ja postao cura: uživam u čavrljanju i skakanju s teme na temu ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #49 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? ma ovo sto vi spominjete pod tipicno zensko...za mene nije tipicno zensko...ako je tipicna zenska ona koja nema soli u glavi ili pak ona koja samo zna sto je sminka, roba i bla bla...onda ste u zabludi...mislim da je bas suprotno...prave zenske imaju soli itekako puno u glavi..zato ih se decki i boje pa su onda ove praznoglavice prozvali tipicnim zenama, da bi im bilo lakse.... ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
![]() |
| Tagovi: jeste, tipicno, zensko |
« Malo me strah..
|
Pomoc »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:10.

Dorina, jesi li čitala njegove bajke (na engl.)?