Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Jeste li tipično žensko?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dorina "Ljudi koji vole samo jednom u životu u stvari su površni. Ono što oni ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-10-07, 22:40   #51 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Jeste li tipično žensko??

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
"Ljudi koji vole samo jednom u životu u stvari su površni. Ono što oni nazivajuu vjernošću to je ljenost navike ili nedostatak fantazije. Vjernost!! U njoj je strast za svojinom. Mnoge stvari bismo odbacili kada se ne bi bojali da će ih drugi uzeti." O. Wilde
Mora da nisam površna.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 23:09   #52 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

znam da ja nisam
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 23:26   #53 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Ma Moja Malenkost je tosavršeno sročila... Mi imamo sponzoruše, a ako smijem upotrijebiti Teičin eufemizam, vi gejpedere...

Mada moram priznati da su sponzoruše (i ovakvi stereotipovi) nešto što opetećuje mlade, u mojoj generaciji sad je bauk nešto drugo... vjerojatno vam zvuči smiješno, ali shvatit ćete- to su ambiciozne, hladne žene od karijere. zbiljno, jednu znam- ali muški ih se više boje od kastracije hrđavim nožem, i svaki bi jednu radije 'preobratio' nego boga vidio... Hehehe.
Odgovori sa citatom
Star 08-10-07, 00:00   #54 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,223
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Kazu da jesam, pogotovo cure. I to me iznenadilo prvi put kad sam to cula jer se bas tako ne dozivljavam, gledam nogomet, dignut cu vricu cimenta tezu od mene ako treba, ali isto tako se volim sredivat, rituali kao kupanje, sminkanje, kremice, maskice mi dodu kao meditacija i to je nesto bez cega nebi mogla zivit, dvosatne kave isto su pod obavezno i to svaki dan, a shopingom lijecim vecinu manjih dnevnih frustracija.
Sve zenstvene stvari me usrecuju, od ljubicaste boje prostorije, do odlaska u kozmeticarke,i dvosatne cakule, ali me zato one "muske stvari" zabavljaju, pa mi je najbolje kad postoji neki balans. Shopping, pa kavica, pa utakmica.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-10-07, 00:11   #55 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Evo, imam osjećaj da tebe puno toga veseli i čini sretnom... ne samo 'ženske stvari'. To je najpametnije...
Odgovori sa citatom
Star 08-10-07, 10:41   #56 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
znam da ja nisam

teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 14:44   #57 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

U 90% stvari JESAM tipično žensko; kave, kozmetika, odjeća, tretmani, donje rublje, torbe, cipele......ali ima par stvari koje nikako nisu tipično ženske, a opisuju me; obožavam voziti motore (iako sam još početnica pa se ne ganjam baš), rasturam u pikadu, mrzim rozu boju, nosim muške satove, obožavam katane, kendo, iaido......
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 15:02   #58 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
U 90% stvari JESAM tipično žensko; kave, kozmetika, odjeća, tretmani, donje rublje, torbe, cipele......ali ima par stvari koje nikako nisu tipično ženske, a opisuju me; obožavam voziti motore (iako sam još početnica pa se ne ganjam baš), rasturam u pikadu, mrzim rozu boju, nosim muške satove, obožavam katane, kendo, iaido......
ovo nije tako često. Sigurna si da si žensko?
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-10-07, 10:01   #59 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-09-07
Poruka: 125
KinderLada se izdvaja iz maseKinderLada se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
svaka čast stvarno!!!

e a većina muških govore da za nas nije niti vozit auto a kamoli motore, a o pikadu i ostaloj ekipi sportova da i ne govorim. ma jednostavno su nas podcijenili.
Odgovori sa citatom
Star 10-10-07, 10:14   #60 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 851
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

nisam tipično žensko i često puta mi je žao zbog toga. sama se farbam,nokte nemam jer mi odu od pranja suđa ili kada režem luk,kod kozmetičarke neidem-neznam za šta bi i išla kod nje,od svega toga imam jedan dan u tjednu ispijanje kave sa frendicama,šoping me umara i nakon 2 trgovine sva mi roba izgleda ista....
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: jeste, tipicno, zensko

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111