| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Jeste li tipično žensko?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dorina "Ljudi koji vole samo jednom u životu u stvari su površni. Ono što oni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? Citat:
![]() | |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? Ma Moja Malenkost je tosavršeno sročila... Mi imamo sponzoruše, a ako smijem upotrijebiti Teičin eufemizam, vi gejpedere... ![]() Mada moram priznati da su sponzoruše (i ovakvi stereotipovi) nešto što opetećuje mlade, u mojoj generaciji sad je bauk nešto drugo... vjerojatno vam zvuči smiješno, ali shvatit ćete- to su ambiciozne, hladne žene od karijere. zbiljno, jednu znam- ali muški ih se više boje od kastracije hrđavim nožem, i svaki bi jednu radije 'preobratio' nego boga vidio... Hehehe.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? Kazu da jesam, pogotovo cure. I to me iznenadilo prvi put kad sam to cula jer se bas tako ne dozivljavam, gledam nogomet, dignut cu vricu cimenta tezu od mene ako treba, ali isto tako se volim sredivat, rituali kao kupanje, sminkanje, kremice, maskice mi dodu kao meditacija i to je nesto bez cega nebi mogla zivit, dvosatne kave isto su pod obavezno i to svaki dan, a shopingom lijecim vecinu manjih dnevnih frustracija. Sve zenstvene stvari me usrecuju, od ljubicaste boje prostorije, do odlaska u kozmeticarke,i dvosatne cakule, ali me zato one "muske stvari" zabavljaju, pa mi je najbolje kad postoji neki balans. Shopping, pa kavica, pa utakmica. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? Evo, imam osjećaj da tebe puno toga veseli i čini sretnom... ne samo 'ženske stvari'. To je najpametnije... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #57 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? U 90% stvari JESAM tipično žensko; kave, kozmetika, odjeća, tretmani, donje rublje, torbe, cipele......ali ima par stvari koje nikako nisu tipično ženske, a opisuju me; obožavam voziti motore (iako sam još početnica pa se ne ganjam baš), rasturam u pikadu, mrzim rozu boju, nosim muške satove, obožavam katane, kendo, iaido......
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? Citat:
![]() | |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-09-07
Poruka: 125
![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? Citat:
stvarno!!!e a većina muških govore da za nas nije niti vozit auto a kamoli motore, a o pikadu i ostaloj ekipi sportova da i ne govorim. ma jednostavno su nas podcijenili.
__________________ Either love me completley, either just leave. | |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Jeste li tipično žensko?? nisam tipično žensko i često puta mi je žao zbog toga. sama se farbam,nokte nemam jer mi odu od pranja suđa ili kada režem luk,kod kozmetičarke neidem-neznam za šta bi i išla kod nje,od svega toga imam jedan dan u tjednu ispijanje kave sa frendicama,šoping me umara i nakon 2 trgovine sva mi roba izgleda ista.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: jeste, tipicno, zensko |
« Malo me strah..
|
Pomoc »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:55.

znam da ja nisam
To je najpametnije...