| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Jeste li tipično žensko?? u Društvo forumu; Shopping umara?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Jeste li tipično žensko?? pa kažem ti da nisam tipično žensko,negdje prije sam išla u AM dok sam ga prešla noge su mi otpale,na kraju si nisam ništa kupila,a stvarno nisam gledala na cjenu-diplomirala i otišla sa dragim da me počasti....ja kupila šipak...a takva sam. meni ti je glavno svaki dan tuširanje i pranje zubi...ovo ostalo sve mi manje bitno |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-09-07
Poruka: 125
![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? pa zato sam ja i pitala jeste li tipično žensko, jer znam da jesmo, sve mi volimo i lipo izgledat i bit lipe, samo eto neko voli otić u frizerski a neko si sam doma napravi frizuru, i ista stvar sa kozmetičkim. nego meni ide na živce kad muški kažu da nam je to jedina zanimacija, to šta neko voli šopingirat to je jedna vrsta relaksacije, (nekima da, a nekima ne) a ne posao, ne bi da smo mi stvorene samo za potrošit pare, tj. u prijevodu bit sponzoruše, ma daj ![]()
__________________ Either love me completley, either just leave. |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Jeste li tipično žensko?? to ti tako ide...ako ideš u šoping da se opustiš i uživaš tipično si plitko žensko,a to što oni idu nabijati i trčati loptu da se opuste ili sjede po 2-3 sata za kompom i igraju igrice koje su namjenjene djeci (kao netko u mojoj blizini) to je ok i nije plitko...predrasudi glupi |
| | |
| | #67 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? mene ne samo da umara, nego i bedira...jer ne mogu nikad nac ono sta mi se svidja u mom broju...ili pak boji ili bla bla bla....frustrirajuce
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #68 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,693
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? Tipično žensko,ja??? Pa unekim stvarima jesam,mislim jedan dan jesam drugi nisam! Jedan dan sam fina,našminkana,sve fina roba iz ormara na meni,tad volim s frendicama otić na kavu,malo pogledati šta ima novo u dučanima i poškicati dečke! A drugi sam pak u trenirci,pijem pivo i pušim cigaru na pločniku s največim klošarima u kvartu samo da čujem najnivije tračeve i uživam u tome da sam opuštena u društvu ljudi koji ne gledaju na to kak ko izgleda,dal ima finu robu ili onu od kineza! Ja sam frik od žene i zato bolje se ne igrati mojim podvojenim ličnostima!!!! (jebi ga još tražim stil koji mi odgovara,jednostavno tražim ono što sam u biti ja!!Nadam se da ću jednog dana to i naći!)
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #69 (permalink) | |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? Citat:
Pa nek' sam žensko. ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? Skoro nikad ne idem planirano u shopping, ustvari kao idem popit piće, pa ako mi sta upadne u oko (da mi se bas svida) kupim. Najcesce mi se desi da slucajno naletim na nesto dobro, a kad planiram ic nac nesto super, nikad mi se nista ne svidi. Recimo danas sam ubrala jaketicu, hlace i cizme po koje sutra idem jer danas nisam nosila lovu sa sobom, jer nisam planirala ulazit u ducan, ni nista kupovat. Zato me shopping ne umara, vec znam unaprid sta cu kupit, nema nerviranja ni trazenja, nadem sve kad ne trazim. Znaci ja sam poluzensko , cak ni mom dragom tako nije problem ic s menom ako treba, jer je brzo i jednostavno. ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
![]() |
| Tagovi: jeste, tipicno, zensko |
« Malo me strah..
|
Pomoc »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:04.

Pali gume a ne dušu 

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!
Znaci ja sam poluzensko