Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Jeste li tipično žensko?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ivana0015 ili sjede po 2-3 sata za kompom i igraju igrice koje su namjenjene djeci (kao ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-10-07, 10:41   #71 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,520
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Jeste li tipično žensko??

Citat:
Pravi autor: ivana0015 Pogledaj Poruke
ili sjede po 2-3 sata za kompom i igraju igrice koje su namjenjene djeci (kao netko u mojoj blizini) to je ok i nije plitko...predrasudi glupi
skviiiik.. ima toliko igrica koje ni u ludilu nisu namjenjene djeci (imho) i koje su fantasticne, ako se igraju u multiplayeru onda su zabavnije nego nekakva KOOKODAAAK kava

Citat:
Pravi autor: Moja malenkost Pogledaj Poruke
mene ne samo da umara, nego i bedira...jer ne mogu nikad nac ono sta mi se svidja u mom broju...ili pak boji ili bla bla bla....frustrirajuce
pricajmi... ko za sam vrag 95% hlaca meni stoje ko trifrtaljne a i danasnja ciganska (citaj: sminkerska) roba (nek se nitko ne uvrijedi) meni se niti najmanje ne svidja, ono sto ja zelim nositi moze se naruciti samo u americi
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 11:56   #72 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 867
ivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

jojo jojo znam znam znam čula sam te priče od svoga dragoga već 100 puta....ma vidi svako se opušta na svoj način i netreba nikoga za to omalovažavati....evo i ja se opuštam ovdje sa vama,a ne po trgovinama ili igrajući igrice...
ivana0015 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 13:40   #73 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,520
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: ivana0015 Pogledaj Poruke
jojo jojo znam znam znam čula sam te priče od svoga dragoga već 100 puta....
jednostavno moras probati da bi znala

Citat:
ma vidi svako se opušta na svoj način i netreba nikoga za to omalovažavati....evo i ja se opuštam ovdje sa vama,a ne po trgovinama ili igrajući igrice...

slazem se
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-10-07, 01:57   #74 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,342
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
U 90% stvari JESAM tipično žensko; kave, kozmetika, odjeća, tretmani, donje rublje, torbe, cipele......ali ima par stvari koje nikako nisu tipično ženske, a opisuju me; obožavam voziti motore (iako sam još početnica pa se ne ganjam baš), rasturam u pikadu, mrzim rozu boju, nosim muške satove, obožavam katane, kendo, iaido......
Ja obožavam nosit muške satove Od tate stalno posuđujem

Volim kickbox, motore (ali samo gledat)... i sl. ali opet jedna tipično ženska stvar - volim roza boju
Odgovori sa citatom
Star 13-10-07, 19:58   #75 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,709
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke

Volim kickbox, motore (ali samo gledat)... i sl. ali opet jedna tipično ženska stvar - volim roza boju
(slučajno primjetio)
Nije ti se svidjelo vozit na motoru ili se još nisi vozila?

Zadnji Uredio Dar1 : 13-10-07 u 20:00.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-10-07, 21:00   #76 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,342
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Vozila sam se samo na skuteru
Odgovori sa citatom
Star 13-10-07, 21:49   #77 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,454
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Ja obožavam nosit muške satove Od tate stalno posuđujem
Jel se tata možda zove Ivo
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-10-07, 10:15   #78 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,120
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: KinderLada Pogledaj Poruke
znači shopping, ispijanje kave po 3 ure, kozmetičari, frizeri, tračanje, znate ono kako nas inače muški imaju običaj opisat, puno pričamo a ništa pametno ne rečemo i bla bla... od gore navedenog ja jedino kavu mogu ispijat po 3-4 ure s guštom. ali pitanje je jesmo li stvarno onakve kakvima nas muškarci opisuju: ženske zanima samo šoping i lickanje?? i jeli istina da muškarci ljepotu povezuju s gluposti, znate ono lijepa i glupa.

Cure da vas čujem, obranite žensku čast, pa nismo mi samo ukras, i ne zanimaju nas samo pi*darije, jel da??
kaj se tiće kava nisu mi uvijet svaki dan jer ih ne želim u toj količini a i bolje mi je kad se s curkama vidim svaki drugi dan, sjednemo na 2-3 sata i onda udri po svim temama!
šoping, e tu sam slaba, obavezno svaki mjesec zdrobim par tisućica,jbg volim si priuštit, frizeri i kozmetičari 2 puta mjesečno..
jako puno vremena trošim ipak na posao, fax i dečka, te su mi stvari najbitnije i oko njih najviše brinem.. ne propada mi svijet ako vikendom ne izađem, ne odem kod frizera ili se ne vidim sa društvom ( šoping ipak nikad ne izostavljam)
Tako da nebi rekla da su mi samo važna lickanja i takve p..darije. Volim se uredit i nikad od doma ne odem ko kak doma spavam. to mrzim! sve se stigne, i poso i fax i dečko, i frizeri, kozmetičari, društvo..sve!
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-10-07, 15:00   #79 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 936
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Ja bi mogla cijeli dan provesti u shopping centru. Uvijek nešto nađem...
Pa nek' sam žensko.
........onda, ženskice idemo skupa?............
..pahuhuljica.. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-10-07, 15:03   #80 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,773
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Citat:
Pravi autor: ..pahuhuljica.. Pogledaj Poruke
........onda, ženskice idemo skupa?............
To ste trebale ići u subotu, kad je repka igrala... Ne bismo ni primjetili da vas nema (tipično muški ).
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: jeste, tipicno, zensko

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114