| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Jeste li tipično žensko?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ivana0015 ili sjede po 2-3 sata za kompom i igraju igrice koje su namjenjene djeci (kao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: Jeste li tipično žensko?? Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() Citat:
a i danasnja ciganska (citaj: sminkerska) roba (nek se nitko ne uvrijedi) meni se niti najmanje ne svidja, ono sto ja zelim nositi moze se naruciti samo u americi
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | ||
| | |
| | #72 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Jeste li tipično žensko?? jojo jojo znam znam znam čula sam te priče od svoga dragoga već 100 puta....ma vidi svako se opušta na svoj način i netreba nikoga za to omalovažavati....evo i ja se opuštam ovdje sa vama,a ne po trgovinama ili igrajući igrice... |
| | |
| | #73 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: Jeste li tipično žensko?? Citat:
![]() Citat:
slazem se
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | ||
| | |
| | #74 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? Citat:
Od tate stalno posuđujem ![]() Volim kickbox, motore (ali samo gledat)... i sl. ali opet jedna tipično ženska stvar - volim roza boju ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #75 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? Citat:
Nije ti se svidjelo vozit na motoru ili se još nisi vozila? Zadnji Uredio Dar1 : 13-10-07 u 20:00. | |
| | |
| | #78 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? Citat:
šoping, e tu sam slaba, obavezno svaki mjesec zdrobim par tisućica,jbg volim si priuštit, frizeri i kozmetičari 2 puta mjesečno.. jako puno vremena trošim ipak na posao, fax i dečka, te su mi stvari najbitnije i oko njih najviše brinem.. ne propada mi svijet ako vikendom ne izađem, ne odem kod frizera ili se ne vidim sa društvom ( šoping ipak nikad ne izostavljam) Tako da nebi rekla da su mi samo važna lickanja i takve p..darije. Volim se uredit i nikad od doma ne odem ko kak doma spavam. to mrzim! sve se stigne, i poso i fax i dečko, i frizeri, kozmetičari, društvo..sve!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | |
| | |
| | #79 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 936
![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() | |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,773
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li tipično žensko?? To ste trebale ići u subotu, kad je repka igrala... Ne bismo ni primjetili da vas nema (tipično muški ). ![]()
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: jeste, tipicno, zensko |
« Malo me strah..
|
Pomoc »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:55.

a i danasnja ciganska (citaj: sminkerska) roba (nek se nitko ne uvrijedi) meni se niti najmanje ne svidja, ono sto ja zelim nositi moze se naruciti samo u americi