| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Jeste li zaljubljeni u kojeg forumaša? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Kristijan ajde ajde slobodno reci ajde budi bar ti na mojoj strani....znaš - podrška i tako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #116 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-05-06 Lokacija: NAV
Poruka: 301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li zaljubljeni u kojeg forumaša? da to je uglavnom to, još bih dodao da smo ubrizgavali koku. Inače ovako izgledam kad nisam na drozama http://www.croportal.net/forum/attac...e-x110605a.jpg
__________________ "Bila si ljepa dok te moja smreka nije opičila po zguzu huhu kukuruzu" |
| | |
| | #117 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li zaljubljeni u kojeg forumaša? Citat:
| |
| | |
| | #119 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li zaljubljeni u kojeg forumaša? joj... ova cijela tema je... baš ste me lijepo nasmijali :brišezuzicesokicaidržisezatrbuh vidim da ste se dobro zabavljali dok me nije bilo.. ![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. |
| | |
| | #120 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Jeste li zaljubljeni u kojeg forumaša? Citat:
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumas a, jeste, kojeg, zaljubljeni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:20.

joj... ova cijela tema je...