| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Jeste li zaljubljeni u kojeg forumaša? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Chuorakk I ja tebe volin, a ako želiš ja te mogu razradit bolje od nekog voća a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Jeste li zaljubljeni u kojeg forumaša? a slušaj nikad dosta namirnica,moram prvo probati da mogu komentirat,pošalji mi ljubavno pismu pa nakon dan dva udvaranja možemo preći na mobilne porukice,i onda na krafne,moja adresa ti je kavaljinova 22,šimić jelena,ja ću očekivat svoju ljubav u rozom korzetu ili jednostavno svrati na kućna vrata ali prvo javi da te moj stari ne ubije sačmaricom il sikirom osakati maloga mi miška... ![]()
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
| | #132 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Jeste li zaljubljeni u kojeg forumaša? Citat:
![]() | |
| | |
| | #134 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Jeste li zaljubljeni u kojeg forumaša? Citat:
zeljonar![]()
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... | |
| | |
| | #136 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,896
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li zaljubljeni u kojeg forumaša? ajde vas dvoje smirite strasti inače će letiti opomene! Hvala na razumjevanju! ![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #140 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li zaljubljeni u kojeg forumaša? ma ja sam se zaljubila u slaya.... o da.... jesam jesam
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumas a, jeste, kojeg, zaljubljeni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:17.

Svi smo mi MASS SARR
zeljonar
Herceg-Bosno srce ponosno
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!