| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Jeste li zaljubljeni u kojeg forumaša? u Društvo forumu; da,već dugo vremena,vrijeme je da priznam...DAIDZA TI SI TAJ,TVOJA SAM,UZMI ME.......... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #142 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li zaljubljeni u kojeg forumaša? Citat:
kravo moras ga malo vuc za nos. nesmijes mu se odmah bacit u narucje ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! | |
| | |
| | #143 (permalink) |
| charolastra | Re: Jeste li zaljubljeni u kojeg forumaša? Ma dobila me je, evo i ja priznajem da sam njen. A kako i neću kad ima 4 sise ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #146 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Jeste li zaljubljeni u kojeg forumaša? ODJEBI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! on je samo moj,ti ga nikad nećeš znat zadovoljit kao ja,fuck off.on je već navučen ,sad je vrijeme da si padnemo u naručje... ![]()
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
| | #147 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li zaljubljeni u kojeg forumaša? pa nisam ni mislila da ga zadovoljim. on je bio taj koji zadovoljava ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #148 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Jeste li zaljubljeni u kojeg forumaša? Citat:
![]()
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... | |
| | |
| | #150 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Jeste li zaljubljeni u kojeg forumaša? ne moran ga pitat ,već mi je priča,pa da-nisi znala,doneseš nam šlag i jagode,pa prošećeš par kvartova dok se mi dobro........ moraš još puno učit..kad daidza voli,voli i je*e samo jednu.. slatko spavaj sama u krevetu večeras...
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumas a, jeste, kojeg, zaljubljeni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:22.

slatko spavaj sama u krevetu večeras...