| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Jeste li zaljubljeni u kojeg forumaša? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: zeljonar A nas crnce nitko ne voli Prijavit ću vas sve HHO-u zbog rasizma joj znam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-05-06 Lokacija: NAV
Poruka: 298
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li zaljubljeni u kojeg forumaša? joj znam kak ti je, s psima ista stvar, dobro nestabilni nas voli ali njegova ljubav nije čista već iskvarena i , joj meni joj.
__________________ "Bila si ljepa dok te moja smreka nije opičila po zguzu huhu kukuruzu" Zadnji Uredio 0111581437 : 21-05-07 u 00:44. |
| | |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,475
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li zaljubljeni u kojeg forumaša? Ovaj multikufer je baš dobra stvar , ideš po forumu i klik klik tebe ću , pa tebe , pa i tebe ![]() i ja i ja ![]() jesam ja ![]() ma ke draga suze ta ja te volim :urazdeljakteljubimIzabrah ovako khm khm :kašljuc zaaaagrljeniiiiiiii![]() ![]() zagrljeniiiiiiiiiiii![]() ![]() kamen goriiiiiiiiii val se pjeniiiiiiiiiijeeeeee se i meniiiiiiii zagrljeni zagrljeniiiiiiii (Frano Lasić )
__________________ -misic- |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,279
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li zaljubljeni u kojeg forumaša?
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. Zadnji Uredio eva : 21-05-07 u 03:32. |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 27-04-07 Lokacija: Osijek Godina: 22
Poruka: 115
![]() | Re: Jeste li zaljubljeni u kojeg forumaša? Citat:
Slušajte,Karolina je jedan kreten iz moje ulice,registrirao se da bi ja pomislio kako se neka Karolina u mene zaljubila! Sve što on napiše nemojte mu povjerovatiPS naj post na kojem piše da volim Karolinu to nije istina,namjerno sam napisao taj post kako bi on pomislio da sam zaljubljen u K. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumas a, jeste, kojeg, zaljubljeni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:09.

Slušajte,Karolina je jedan kreten iz moje ulice,registrirao se da bi ja pomislio kako se neka Karolina u mene zaljubila! Sve što on napiše nemojte mu povjerovati
naj post na kojem piše da volim Karolinu to nije istina,namjerno sam napisao taj post kako bi on pomislio da sam zaljubljen u K.