| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Jeste li zaljubljeni u kojeg forumaša? u Društvo forumu; I ja, volim se kurvat suptilno, ovo je postalo previse javno, previse me se spominje....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li zaljubljeni u kojeg forumaša? I ja, volim se kurvat suptilno, ovo je postalo previse javno, previse me se spominje.... ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
| | #73 (permalink) |
| charolastra | Re: Jeste li zaljubljeni u kojeg forumaša? Pa zbog nje i vadim palicu Šalim se ja malo Koristim pajser ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #74 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Jeste li zaljubljeni u kojeg forumaša? Citat:
![]() | |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li zaljubljeni u kojeg forumaša? pa ne znam...nestabilni ima najbolju dlaku, on voli moje noge, Čvarak dakako voli valovitu nestabilnovu kosu, dok nestabilni voli izmjenjivat okvire sa njime, enigma je dakle broj, on nas sve mrzi i zavidi nam, iako najlipše šta nan je reka je: "***** prigazit ću vas autom" i "u pi*** mate**** vidija san aston martina, koji ćete mi kur*c vi", stvarno duhovito-zabavna i druželjubljiva osoba, to je njegovo iskazivanje osjecaja na naše prijateljstvo, o da da. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumas a, jeste, kojeg, zaljubljeni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:23.

Koristim pajser 

Svi smo mi MASS SARR

istina