Stranica 1 od 5 12345 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 47

Jesu li bivši od frendice tabu teritorij?

Raspravljate o temi Jesu li bivši od frendice tabu teritorij? u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; Još jedna moja tema. Tako me ponekad šusne onda otvaram svašta Sjedimo neki dan ja i frendica na teresi u ...

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Jesu li bivši od frendice tabu teritorij?

Još jedna moja tema.
    Tako me ponekad šusne onda otvaram svašta

Sjedimo neki dan ja i frendica na teresi u Tkalći, znamo se caa. šest godina, uglavnom govorimo manje-više sve jedna drugoj. I prolaze neki likovi, ja se njoj okrenem i velim "Vidiš ovog smeđeg, u crnom kožnjaku, s cvikama i širokim trapericama...?" Ona "Ahaaa" ja kao "Svojevremeno sam nešto mutila s njim." a ona će "Nemoj me zezati... i ja"
    I pras u smijeh... "ma od kuda ti njega znaš" "ma odkuda ti" i eto ti slučajnosti. Mutile skoro istovremeno s njim, a nismo znale da je ONA TA i da sam JA TA. A ni on nije znao da se mi znamo.

Čista slučajnost. I govori ona "Za mene su svi tvoji bivši totalna tabu tema, pa makar prošlo 100 godina od vašeg prekida". Potpuno se slažem s njom.

Nego da ja vas pitam... jesu li bivši dečki od vaše frendice za vas tabu teritorij na koji ne želite kročiti? Zabranjen?

Onak...zauvijek? Bez obzira koliko je vremena od njihovog prekida prošlo i ima li koja strana još neke osjećaje?
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

V.I.P. Član Avatar od korisnika latoa
    Datum registracije
    18-01-08
    Starost
    27
    Poruka
    2,637
    Liked
    12 times

Re: Jesu li bivši od frendice tabu teritorij?

Teško pitanje…
    Bivši od frendica, kao i njihovi sadašnji u pravilu mi spadaju u grupicu tipova koje uopće ne doživljavam kao muškarce. Kao neka blokada u mozgu zbog koje ih jednostavno ne gledaš tako.
    Ipak priznajem da sam imala iznimku u ovom svom primjeru, tada su se malo karte ludo izmiješale… frendica je to prva saznala.
    Isto tako osjetila sam i drugu stranu kad frendica zamuti sa tvojim bivšim… i nije baš da mi je smetalo, više je bilo nekako čudno.

Nije lipo, ali nemam neko loše mišljenje o tome ako je veza završena bez ranjenih srca, u suprotnom ako je, stvari se itekako mijenjaju i o tome nemam ništa dobro za reći.
    "Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
    Nestio, sed fieri sentio et excrucior."

Regularni forumas Avatar od korisnika PMS_sorry
    Datum registracije
    22-10-08
    Poruka
    270
    Liked
    0 times

definitivno jesu.. i da prodje 50 godina nakon njihovog prekida ja ne bih nikad bila s njim... jednostavno sam takva osoba, to je za mene untouchable i amen

V.I.P. Član Avatar od korisnika white devil
    Datum registracije
    02-08-07
    Poruka
    8,662
    Liked
    79 times

Ako je u pitanju dobra i prava prijateljica - ni pod razno. Ako je poznanica - moze, sto da ne....

Tako je do sada bilo, mada nikad ne reci nikad.
    Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika BITCHARKA
    Datum registracije
    10-02-07
    Poruka
    882
    Liked
    1 times

naravno da jesu...cak nikada ni ne razmisljam o tome..
    tek sad znam da ništa ne znam.

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

ovisi koliko su im ti bivsi znacili, koliko mi je ta frendica "dobra" i koliko je vremena proslo.. ma slozena je to kalkulacija

kad mi se svidio bivsi od neke frendice uvijek sam otvoreno pitala sto ona misli o tome.. al sam takve situacije ja+frendicin bivsi maximalno izbjegavala..

no dogodilo mi se da je moja kvazi najbolja frendica prije cca 5 godina zabrijala s deckom u kojeg sam ja prije bila zatreskana do bola. naravno, u to vrijeme sam ja njega kao "prebolila" i vec sam pocela nesto mutiti sa sadasnjim deckom. frendici se pruzila prilika i ona se posteno pozvakala s njim pred mojim ocima.. nit me pitala, nit se potrudila da ja to ne vidim.. bas lijepo od nje.. mos si mislit kak mi nije smetalo.

prof. Foruma
    Datum registracije
    26-06-08
    Poruka
    1,312
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
    Još jedna moja tema.
    Tako me ponekad šusne onda otvaram svašta

Sjedimo neki dan ja i frendica na teresi u Tkalći, znamo se caa. šest godina, uglavnom govorimo manje-više sve jedna drugoj. I prolaze neki likovi, ja se njoj okrenem i velim "Vidiš ovog smeđeg, u crnom kožnjaku, s cvikama i širokim trapericama...?" Ona "Ahaaa" ja kao "Svojevremeno sam nešto mutila s njim." a ona će "Nemoj me zezati... i ja"
    I pras u smijeh... "ma od kuda ti njega znaš" "ma odkuda ti" i eto ti slučajnosti. Mutile skoro istovremeno s njim, a nismo znale da je ONA TA i da sam JA TA. A ni on nije znao da se mi znamo.

Čista slučajnost. I govori ona "Za mene su svi tvoji bivši totalna tabu tema, pa makar prošlo 100 godina od vašeg prekida". Potpuno se slažem s njom.

Nego da ja vas pitam... jesu li bivši dečki od vaše frendice za vas tabu teritorij na koji ne želite kročiti? Zabranjen?

Onak...zauvijek? Bez obzira koliko je vremena od njihovog prekida prošlo i ima li koja strana još neke osjećaje?

Slicno se desilo mojoj frendici i meni.. al to je bilo davno više ka friend fuck.. ! Obje smo pale pod šarm bosanca , a da nismo znale jedna za drugu... asti jarca..

Nego... od prijateljica , pa mozda cak i poznanica.. decki su za mene tabu tema ! Zapravo... to mi automatski mozak šalje poruku.. ! Al zaista nekako.. nebi mogla..

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Da. Negdje sam već napisala da ne volim kupiti nečije "ostatke".
    Ako pričamo o prijateljicama i pod njima smatramo i one sa kojima povremeno odem i na kavu.
    stupid is as stupid does

prof. Foruma Avatar od korisnika opaka
    Datum registracije
    02-06-07
    Poruka
    1,902
    Liked
    2 times

Ja i frendice imamo poprilično različit ukus što se tiče tipova, tako da se nisam nikad našla u takvoj situaciji. U slučaju da mi se svidi bivši od frendice, dala bi joj to do znanja. Ukoliko mi da svoj "blagoslov" ne vidim razlog zašto bi mi bio zabranjen.
    Također i u suprotnoj situaciji...da mi je sa bivšim bilo ok ne bi mi bio bivši.
    Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena

prof. Foruma
    Datum registracije
    26-06-08
    Poruka
    1,312
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: opaka Pogledaj Poruke
    Ja i frendice imamo poprilično različit ukus što se tiče tipova, tako da se nisam nikad našla u takvoj situaciji. U slučaju da mi se svidi bivši od frendice, dala bi joj to do znanja. Ukoliko mi da svoj "blagoslov" ne vidim razlog zašto bi mi bio zabranjen.
    Također i u suprotnoj situaciji...da mi je sa bivšim bilo ok ne bi mi bio bivši.
    ma sve 5 za dogovor, moralnost, prijateljstvo... ali meni bi to bilo pre fucking cudno...

jbg...

Stranica 1 od 5 12345 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku