Pametan čovjek će takvu zivcanu curku fino zauzdat jednom kiflom u mačkici. da vidis kak su poslije krotke, k'o mala jagnjad![]()
Raspravljate o temi Jutarnja živčanost u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; Ja ću popizditi!!!! molim vas da mi objasnite KAKO VI ŽENE IMATE SPOSOBNOST DA SE PROBUDITE ŽIVČANE?!?!?!? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
Pametan čovjek će takvu zivcanu curku fino zauzdat jednom kiflom u mačkici. da vidis kak su poslije krotke, k'o mala jagnjad![]()
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu
estrogen je cudna biljka moj prijatelju...malo stvari se moze uspjesno nositi s tim
ovaj oggy-ev recept moze pomoci ali je nekad muka isusova dok se uopce pocne i razmisljati o tome a ne jos i obaviti
samo se dignes prije i odes malo u setnju ili nesto...ili igras xarovu kartu, a to ti je ignoriranje...
Treba biti uporan. I ne uzimati zivcani Ne kao Ne. Treba određenim radnjama taj Ne prebaciti u Daaaaa ooo daaaaa, aaaah, jače, jače, aaaahhhhh
Nije lako, nije uvijek uspješno, ali isprobana taktika, samo treba znati pogoditi žicu.
Pošalješ ih rodno mjesto pa nek znaju da si i ti zivcan. Pokaži malo zube. Nisi ti njima tu da se iskaljuju na tebi kad imaju valunge![]()
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
To je zato jer nisu svjesne koliko su iritantne tim svojim muhama...