Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Kad muž poželi biti žena, barem jedan dan u Društvo forumu; Citat: Muž je već bio bolestan i umoran od svakodnevnog uredskog posla, i sve je više zavidio svojoj supruzi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-08-07, 01:25   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-08-07
Poruka: 98
zloinaopako se izdvaja iz mase
Kad muž poželi biti žena, barem jedan dan

Citat:
Muž je već bio bolestan i umoran od svakodnevnog uredskog posla, i sve je više zavidio svojoj supruzi ostanak kod kuće. Želeći da ona uvidi sav njegov trud i rad, kao i da razumije koliko mu je teško, svaki dan je molio molitvu:
"Dragi Bože, odlazim na posao svaki dan i teško radim 8 sati dnevno dok moja žena ostaje kod kuće. Želim da i ona vidi kako mi je teško, pa te molim da mene staviš u njeno tijelu, o nju u moje."
Bog, u svojoj neograničenoj mudrosti, odluci mu uslišati molitvu.
I tako se sljedeće jutro muž probudio u tijelu svoje žene. Ustao je sretan spoznavši to. Tako sretan, napravio je doručak svojoj "družici" prije nego što je 'ona' otišla na posao, potom je probudio djecu, obukao ih za školu, pripremio i njima doručak, pripremio im užinu za školu te ih je naposljetku i odvezao u školu. Na povratku iz škole je svratio do kemijske čistionice podignuti očišćenu odjeću, svratio je usput i do banke dignuti nešto gotovine kako bi mogao platiti račune.
Potom je otišao do tržnice kako bi kupio potrebne namirnice za kuću, a što je i potrajalo.
Po povratku kući, najprije je nahranio kućnog ljubimca, a potom je pospremio kupljene namirnice i odjeću dovezenu iz kemijske čistionice. Onda je spoznao da je već 13:00 sati, i na brzinu je pospremio krevete, pobrao prljavi veš po kući, posisao dnevni boravak, stavio prljavo suđe u mašinu, te pospremio i oprao kupaonu i hodnik, kao i prljavi pod u kuhinji.
Potom se žurio da pokupi djecu iz škole i na povratku kući je sa njima "raspravljao" o danu kojeg su djeca imala u školi te ih je "majčinski" uvjeravao da griješe u svojim stavovima. Kad su došli kući, dao im je kekse i mlijeko jer su ručak već pojeli u školi, a "on" nije imao vremena spraviti ništa drugo za njih. Potom je odlučio uključiti TV i dozvoliti djeci da ga gledaju, a za to vrijeme je "on" peglao veš za sutra. Ali onda je odjednom već bilo 16:30, i na brzinu je počeo guliti i pripremati povrće tj. salatu za laganu večeru. Pripremio je laganu salatu sa tjesteninom, i sve je uspio složiti do 17:30.
Poslije večere, počistio je kuhinju, oprao suđe do kraja, oprao djecu i spremio ih na spavanje. No tada je već bilo 9:00 sati uvečer, i bio je toliko umoran, ali nije znao da "njegove obveze'' još nisu gotove za taj dan. Došavši u krevet, ' 'suprug'' je želio voditi ljubav s njim, a na što je pristao i nekako je uspio da odnos ne traje dugo, a da ' 'suprug'' ne bude ne-zadovoljan.
Sljedeće jutro je ODMAH kleknuo kraj kreveta i zavapio:
"O Bože, ne znam gdje mi je bila pamet. Tako sam bio u krivu zavidjevši mojoj ženi na njenom cjelodnevnom ostanku u kući. Molim, o molim te vrati stvari kakve su bile i prije zamjene!".
Bog, u svojoj neograničenoj mudrosti, odgovori:
"Moj sine, osjećam da si naučio lekciji, i bit ću sretan vratiti stvari kakve su i prije zamjene bile. Ali nažalost, moraš pričekati 9 mjeseci jer si sinoć ostao trudan!!!!!"
Evo žene, cure, djeve... Znam da je autogol, al nema veze.

Zadnji Uredio zloinaopako : 26-08-07 u 01:32.
zloinaopako je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-09-07, 13:01   #2 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,009
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Kad muž poželi biti žena, barem jedan dan

Kaj je dobio i mozak?
Odgovori sa citatom
Star 11-09-07, 14:53   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 2,569
Dar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auru

Kad izbaciš djecu, peglanje, kemijsku čistionu i trudnoću, (račune plaćam preko interneta) nije tako strašno.
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-09-07, 15:01   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 900
carica se izdvaja iz masecarica se izdvaja iz masecarica se izdvaja iz mase

Hahaha, predobro
Odgovori sa citatom
Star 11-09-07, 18:55   #5 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,009
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Kad izbaciš djecu, peglanje, kemijsku čistionu i trudnoću, (račune plaćam preko interneta) nije tako strašno.
Kaj samo to? I kuhanje
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: barem, biti, dan, jedan, kad, muz, pozeli, zena

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103