Mogao bi pištolj pomoć, obično kad sam na nišanu, radim sve što mi kažu, nisam dosad nijedan put nešto odbio, heh, pa živ sam još.
Raspravljate o temi Kaj treba da vas obore sa nogu? u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; Ok,ja muško ću vas pitati,kaj treba(osim piva kod nekih) da vas muškarac obori sa nogu i da se unutar prvih ...
Zadnji Uredio gotcha1234 : 22-10-09 u 19:16
Mogao bi pištolj pomoć, obično kad sam na nišanu, radim sve što mi kažu, nisam dosad nijedan put nešto odbio, heh, pa živ sam još.
moraš znat počkaljit kume jer ako nisi judo trenirao nikad nemoš mene na zemlju samo tako![]()
bejzbol palica![]()
jebali te mali miševi i mali pačići u tandemu
min.toyota avensis s dizelskim agregatom![]()
Evo ja cu ozbiljno odgovoriti...
Samo, kao prvo, je l' ti stvarno mislis da 'to' sto navodno obara mozes 'steci' nakon nekoliko 'saveta'... Sumnjam...
Ovako...
Prvo mora da je fizicki prihvatljiv, ne znaci da bude jako zgodan, vec da meni nesto kad ga vidim zapadne za oko... i natera me da ga pogledam i drugi, treci....put... Vise me pale ozbiljne face, namrstene, onako kao da imaju neki problem, ljute, nego veseljaci kojima je sve smesno,...Vazno je da ima stila, recimo kao prvo u izgledu/odevanju...hodanju...pokretima...itd. Kad zapocne razgovor...ako ima mozga, sto slicniji meni - to bolje (greska!!!), ako mogu s njim razgovarati dugo jer, naravno, imamo zajednicke teme, jos ako mi 'ubode' nesto sto volim - ja sam pala definitivno. Ako i on padne na mene - onda sam GOTOVA!
![]()
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.