| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" u Društvo forumu; eto zanima me kako vi na to gledate,meni je to smiješno za čuti,nekako bolesno i opsesivno.... kad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" eto zanima me kako vi na to gledate,meni je to smiješno za čuti,nekako bolesno i opsesivno.... kad mi neko to kaže imam osječaj ko da ak neću biti s njim da će me zaklat il da će mi dečka zaklat ... ne znam to mi mal čudno zvuči,u jednu ruku prijetnja a u drugu ruku kao neka velika ljubav,al to je opsesivna ljubav-moje mišljenje,a sad da čujem vaše....
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-07-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 217
![]() | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" Ovisi na koji način je rečeno.... Ak je onako u zafrkaciji i nekako slatko..onda ne treba to shvatit tako ozbiljno... A ako je u nekom ozbiljnom trenutku ili u svađi...onda odjebite to... Inače ove riječi su definitivno odraz nesigurnosti i posesivno-opsesivnog ponašanja.
__________________ Been there,done that.... Zadnji Uredio Tenisačica-zg : 16-04-08 u 11:53. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" pa ne mislim ja na zajebanciju,nego govorim kad to neko ozbiljno onako posesivno kaže... kad kaže kroz zajebanciju i meni je to slatko ,sam mi se gadi kad kaže ozbiljnim tonom glasa,kad ozbiljno gleda....
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-04-08 Lokacija: cardassia prime
Poruka: 86
![]() | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" Takvo nesto zvuci jako posesivno i mozda na neki nacin odaje nesigurnost osobe koja to kaze jer ipak kad je ljubav u pitanju , nema straha nit tresnje a ovakve izjave nedaje netko zaljubljen nego netko nesiguran , netko tko zeli imat a ne zeli pustit prestrasna izjava , gotovo psihopatska na neki nacin , ako s ekaze ozbiljnim tonom ![]()
__________________ live and let live |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,124
![]() ![]() ![]() | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" kad to čujem bježim glavom bez obzira.... ![]()
__________________ ......i najgluplja žena može upravljati pametnim muškarcem, ali potrebna je veoma pametna žena da bi upravljala budalom...... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" lime wire slažem se... ljudi vole misliti da mogu posjedovati druge ljude pogotovo u vezama pa pričaju gluposti.
| | |
| | #10 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" Citat:
![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:02.