| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" u Društvo forumu; Nitko ne voli da mu se gospodari,i zato se trreba dogovriti,pricati o tome,bez obzira na sve..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" Citat:
![]() znači ipak vole da smo mi gospodarice ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #104 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" da mi to neko kaže, steraa bi ga u tri pisaće mašine.... eto... ![]()
__________________ Cijeni riječi, svaka od njih može biti tvoja posljednja... |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,104
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" Okrenula bih se i otišla...zauvek!
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #107 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" Citat:
i ko je počistio to staklo?
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:26.

ukucati u glavu gore navedeno kao pravilo u takvim situacijama
i ko je počistio to staklo?