| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 eto zanima me kako vi na to gledate,a sad da čujem vaše.... evo ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| 4nick8or | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" evo ja sjedim tu na fotelji, ispred mene monitor, i ja to evo tak gledam.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" Citat:
![]() pharaoh-Ali imaš još neki pogled na to ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" to je okej,kad se kaže iz zajebancije,slatko kaže mi legos (sviđa mu se jedna cura koja ima dečka) i kaže on meni da će joj se javiti i da će istuć njenog dečka,da će bit njegova il ničija....
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" kod tavih osoba je ocit nedostatak majcinske ljubavi u djetinjstvu, nemogucnost zrelog rasudivanja i prosudivanja te ozbiljni nedostatak sivih stanica u mozgu...zgleda ko da ima mozak sam kaj je nutra praznina... takve osobe...ma ne....hocu rec...takvu osobu bi ja na prvi takav ozbiljni komentar uputio doktoru nek im da uputnicu za psihijatriju... fala bogu, ima strucnih i kompetentnijih ljudi od mene koji se time mogu pozabavit ![]()
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #17 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,650
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" Daj petama vjetar. Bilo rečeno u zajebanciji ili ne. Zapravo, takvo što posesivno reći nikada nije bezopasno. Nikada. Iz prve ruke ti kažem. Run Forrest, run!!! Čim - čim prije, tim - tim bolje! Bježi!!!
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,524
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" Hej hoćete reći da je to najbolji način za natjerati partnera da vas ostavi? Kuuul...Meni nitko to nije rekao, a opet sam imala posla sa posesivnom osobom ![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #20 (permalink) |
| charolastra | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" ko što reče dorina: trči Lola, trči
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:37.