| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dorina Daj petama vjetar. Bilo rečeno u zajebanciji ili ne. Zapravo, takvo što posesivno reći nikada nije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" Citat:
i onak stala i mislila "koji ti je kurac" to mi tak zvuči posesivno,bolesno (kad neko ne govori kroz zajebanciju) ma ima svakih ljudi,100 ljudi 100 čudi,nikad ne znaš ko je na šta spreman.... ali večinom ljudi koji to govore ozbiljno ostaju sami.. e i ne kontam te osobe kad neko ima curu /dečka kako ta osoba može uopće i pomislit istuć nečijeg dečka/curu samo zato jel ta cura il dečko ne želi biti s njim -bolesno
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" riječi nisu baš bitne kao što su djela to što netko u zajebanciji kaže tako nešto nemora ništa značit a isto tako nemora ništa reć, a može se ponašat totalno posesivno uglavnom , primitivizam.... šta je najgore znam neke poznanike kojima cura "neda" ni da van odu bez njezinog pristanka ![]() isto jedna vrsta posesivnosti, neke cure ne žele da im dečkići dolaze u dodir s drugim curicama ![]() bit će da ih je strah da im ga koja nebi otela , jedan vid nesigurnosti u sebe isto a i nepovjerenje tu ima ulogu svakako čim dalje od te/ (tog u tvom slučaju) koja/(koji) ima posesivno ponašanje, to mi je totalno jadno
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : 1. krug : skupina C |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" Citat:
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" Ja sam to prvo čula u "zajebanciji" pa onda ozbiljno, najozbiljnije... i onda sam shvatila da zajebancija nije bila zajebancija. U posesivnim izrekama nikada nije ![]() No, ok. Ako si već to čula i misliš da se nebudeš opekla za svaki slučaj imaj u rezervi ono vatrogasno odjelo ![]() Citat:
![]() To nije vrsta posesivnosti, nego vrsta papučarstva ![]() Ili ti ga japanka ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" trenutno sam solo tako da ovo tvoje aludiranje na nešto ne važi ni u teoriji ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : 1. krug : skupina C |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" ja bih pobjegla i platila profesionalnom ubojici da ga smakne prije nego on naškodi meni ili mojima!!!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:59.

i onak stala i mislila "koji ti je kurac"