Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dorina Daj petama vjetar. Bilo rečeno u zajebanciji ili ne. Zapravo, takvo što posesivno reći nikada nije ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-04-08, 18:07   #21 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,238
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija"

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Daj petama vjetar. Bilo rečeno u zajebanciji ili ne. Zapravo, takvo što posesivno reći nikada nije bezopasno. Nikada.

Iz prve ruke ti kažem. Run Forrest, run!!!

Čim - čim prije, tim - tim bolje! Bježi!!!
heheh.... meni kad su to govorili,ja sam sam blijedo pogledala, i onak stala i mislila "koji ti je kurac"
to mi tak zvuči posesivno,bolesno (kad neko ne govori kroz zajebanciju)
ma ima svakih ljudi,100 ljudi 100 čudi,nikad ne znaš ko je na šta spreman....
ali večinom ljudi koji to govore ozbiljno ostaju sami..

e i ne kontam te osobe kad neko ima curu /dečka kako ta osoba može uopće i pomislit istuć nečijeg dečka/curu samo zato jel ta cura il dečko ne želi biti s njim -bolesno
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 19:36   #22 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,346
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

riječi nisu baš bitne kao što su djela

to što netko u zajebanciji kaže tako nešto nemora ništa značit

a isto tako nemora ništa reć, a može se ponašat totalno posesivno

uglavnom , primitivizam....

šta je najgore znam neke poznanike kojima cura "neda" ni da van odu bez njezinog pristanka
isto jedna vrsta posesivnosti, neke cure ne žele da im dečkići dolaze u dodir s drugim curicama

bit će da ih je strah da im ga koja nebi otela , jedan vid nesigurnosti u sebe isto

a i nepovjerenje tu ima ulogu

svakako čim dalje od te/ (tog u tvom slučaju) koja/(koji) ima posesivno ponašanje, to mi je totalno jadno

9. uberbabe : 1. krug : skupina C
Ive_ri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 19:48   #23 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 5,138
TigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
eto zanima me kako vi na to gledate,meni je to smiješno za čuti,nekako bolesno i opsesivno....
kad mi neko to kaže imam osječaj ko da ak neću biti s njim da će me zaklat il da će mi dečka zaklat ...
ne znam to mi mal čudno zvuči,u jednu ruku prijetnja a u drugu ruku kao neka velika ljubav,al to je opsesivna ljubav-moje mišljenje,a sad da čujem vaše....
Ja na to gledam ovako kako si i sama opisala....možda i gore...odvratno mi je to i nenormalno....(naravno ako nije zajebancija)
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 19:51   #24 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ja sam to prvo čula u "zajebanciji" pa onda ozbiljno, najozbiljnije... i onda sam shvatila da zajebancija nije bila zajebancija. U posesivnim izrekama nikada nije

No, ok. Ako si već to čula i misliš da se nebudeš opekla za svaki slučaj imaj u rezervi ono vatrogasno odjelo
Citat:
Pravi autor: Ive_ri Pogledaj Poruke
neke poznanike kojima cura "neda" ni da van odu bez njezinog pristanka
isto jedna vrsta posesivnosti, neke cure ne žele da im
Neke poznanike

To nije vrsta posesivnosti, nego vrsta papučarstva

Ili ti ga japanka
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 20:39   #25 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,346
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

trenutno sam solo tako da ovo tvoje aludiranje na nešto ne važi ni u teoriji

9. uberbabe : 1. krug : skupina C
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 21:21   #26 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Šala, Ive, šala
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 21:28   #27 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-04-08
Godina: 33
Poruka: 742
Moneypenny ima ono neštoMoneypenny ima ono neštoMoneypenny ima ono neštoMoneypenny ima ono neštoMoneypenny ima ono nešto

ne zvuči najbolje
kidaj na lijevo!
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 21:29   #28 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,188
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

nikad to nebi rekao. to nije smiješno. to je bolesno.
Citat:
to je okej,kad se kaže iz zajebancije,slatko ....
nije to zajebancija, nije ok i nije slatko
Citat:
kaže mi legos (sviđa mu se jedna cura koja ima dečka) i kaže on meni da će joj se javiti i da će istuć njenog dečka,da će bit njegova il ničija....
taj tvoj legos nije normalan
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 21:31   #29 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-04-08
Poruka: 31
Lanie se izdvaja iz mase

"al sam božija"... :-))))
Star 16-04-08, 21:51   #30 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

ja bih pobjegla i platila profesionalnom ubojici da ga smakne prije nego on naškodi meni ili mojima!!!!
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:59.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108