Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: white devil I kad bih to cula, shvatila bih kao za'ebanciju,....pa, ako se opecem, necu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-04-08, 22:43   #31 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 25
Poruka: 834
Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho
Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija"

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
I kad bih to cula, shvatila bih kao za'ebanciju,....pa, ako se opecem, necu valjda biti spaljena...

Za takve stvari u nekim zemljama ide kiselina u facu, nije to za smijat se!

Iako je fakat smiješno.
Vidolinho je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 22:48   #32 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,258
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: Ive_ri Pogledaj Poruke
šta je najgore znam neke poznanike kojima cura "neda" ni da van odu bez njezinog pristanka
isto jedna vrsta posesivnosti, neke cure ne žele da im dečkići dolaze u dodir s drugim curicama

bit će da ih je strah da im ga koja nebi otela , jedan vid nesigurnosti u sebe isto

a i nepovjerenje tu ima ulogu
znam i ja takve,npr mojoj legici kad dečko kaže da ne izađe van ona čami kod kuće,čak ni sa mnom neće izać nego mulja neka opravdanja,i onda mi dečko njen kaže u čem je kvaka i ja ju pitam i ona prizna...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 22:53   #33 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-08
Godina: 22
Poruka: 434
olja se izdvaja iz maseolja se izdvaja iz maseolja se izdvaja iz maseolja se izdvaja iz mase

da mi to neko zaozbiljno reče, odabrala bi da budem "ničija".. tj. da se istog trena maknem od budale koja mi postavlja takve uvjete...

Zadnji Uredio olja : 16-04-08 u 22:56.
olja je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 23:02   #34 (permalink)

neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru

olja,onda bi on tebi pjevo
"bit ćeš moja ili ničija,garavušo garava ti si mene lagala..."
neki ljudi postavljaju možda svjesno možda nesvjesno uvjete-ali uvjeti su za mene shit
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 23:15   #35 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 5,160
TigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Jedno je sigurno....kako god opisali onoga koji to kaže u bilo kojem smislu....cure....brišite od njega čim prije i što dalje i to prije nego se veza produbi....jer tada tek nastaje problem...
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 23:20   #36 (permalink)

tigar potpisujem
(bolje sasječi u korijenu nego sječi kad čitavo stablo izraste-metaforiči rečeno )
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 00:03   #37 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,103
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
pa smiju se i muški upetljati... i nek muški kažu dal su oni ikad nekoj curi tako šta rekli

pharaoh-Ali imaš još neki pogled na to
ja volim sve što vole mladi

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 06:06   #38 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,305
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Kako god okreneš nisu to riječi koje mogu zadržati osobu do koje ti je stalo.
Ako izostavimo šalu, te riječi dolaze isključivo iz usta psihički poremećenih osoba, posesivnih i sebičnih osoba, bolesno ljubomornih osoba.
Sjećam se primjera još iz srednje škole kad je jedna kolegica "bila u vezi" sa starijim likom (imao je tada 23 godine, a ona 17) koji je glumio nekog sitnog kriminalčića. Držao je kolegicu u vezi baš ovim riječima i trajalo je to jedno vrijeme jer je nju bio strah sve to prekinuti, jer se bojala njegove reakcije, jer je svakodnevno doživljavala svašta, pa i fizičko maltretiranje. Cijelo vrijeme je tražila način da izađe iz ove situacije.
Na kraju se u ovaj slučaj uključila "šira društvena zajednica"; prvo naš razred, naša razrednica, pedagoginja, direktor škole, pa organi gonjenja, pravosuđe ....

I konačno je to dobro završilo, a taj veliki frajer je na kraju ispao obična pi*kica.

Uglavnom, kako i mnogi ovdje rekoše - BJEŽITE ŠTO DALJE OD OVAKVIH BOLESNIKA jer vam ne nose ništa dobroga, jer se tu ne radi ni o kakvoj ljubavi.
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 08:28   #39 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Kontesa_Nera

Datum registracije: 31-03-08
Godina: 38
Poruka: 172
Kontesa_Nera se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: TigarZG1 Pogledaj Poruke
Jedno je sigurno....kako god opisali onoga koji to kaže u bilo kojem smislu....cure....brišite od njega čim prije i što dalje i to prije nego se veza produbi....jer tada tek nastaje problem...
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 11:33   #40 (permalink)

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Kako god okreneš nisu to riječi koje mogu zadržati osobu do koje ti je stalo.
Ako izostavimo šalu, te riječi dolaze isključivo iz usta psihički poremećenih osoba, posesivnih i sebičnih osoba, bolesno ljubomornih osoba.
Sjećam se primjera još iz srednje škole kad je jedna kolegica "bila u vezi" sa starijim likom (imao je tada 23 godine, a ona 17) koji je glumio nekog sitnog kriminalčića. Držao je kolegicu u vezi baš ovim riječima i trajalo je to jedno vrijeme jer je nju bio strah sve to prekinuti, jer se bojala njegove reakcije, jer je svakodnevno doživljavala svašta, pa i fizičko maltretiranje. Cijelo vrijeme je tražila način da izađe iz ove situacije.
Na kraju se u ovaj slučaj uključila "šira društvena zajednica"; prvo naš razred, naša razrednica, pedagoginja, direktor škole, pa organi gonjenja, pravosuđe ....

I konačno je to dobro završilo, a taj veliki frajer je na kraju ispao obična pi*kica.

Uglavnom, kako i mnogi ovdje rekoše - BJEŽITE ŠTO DALJE OD OVAKVIH BOLESNIKA jer vam ne nose ništa dobroga, jer se tu ne radi ni o kakvoj ljubavi.

istina je da takvi "veliki frajeri " uvijek ispadnu pičkice na kvadrat... i oni koji likovi koji cure sile na nešto su obični kreteni koji nemaju morala,a također i cure koje dečke sile na nešto... ježim se na takve osobe.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111