| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: white devil I kad bih to cula, shvatila bih kao za'ebanciju,....pa, ako se opecem, necu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" Citat:
![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 434
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" da mi to neko zaozbiljno reče, odabrala bi da budem "ničija".. tj. da se istog trena maknem od budale koja mi postavlja takve uvjete...
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. Zadnji Uredio olja : 16-04-08 u 22:56. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" olja,onda bi on tebi pjevo "bit ćeš moja ili ničija,garavušo garava ti si mene lagala..." neki ljudi postavljaju možda svjesno možda nesvjesno uvjete-ali uvjeti su za mene shit
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #35 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" Jedno je sigurno....kako god opisali onoga koji to kaže u bilo kojem smislu....cure....brišite od njega čim prije i što dalje i to prije nego se veza produbi....jer tada tek nastaje problem...
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
| | #36 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" tigar potpisujem (bolje sasječi u korijenu nego sječi kad čitavo stablo izraste-metaforiči rečeno )
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| next best thing | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" Citat:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" Kako god okreneš nisu to riječi koje mogu zadržati osobu do koje ti je stalo. Ako izostavimo šalu, te riječi dolaze isključivo iz usta psihički poremećenih osoba, posesivnih i sebičnih osoba, bolesno ljubomornih osoba. Sjećam se primjera još iz srednje škole kad je jedna kolegica "bila u vezi" sa starijim likom (imao je tada 23 godine, a ona 17) koji je glumio nekog sitnog kriminalčića. Držao je kolegicu u vezi baš ovim riječima i trajalo je to jedno vrijeme jer je nju bio strah sve to prekinuti, jer se bojala njegove reakcije, jer je svakodnevno doživljavala svašta, pa i fizičko maltretiranje. Cijelo vrijeme je tražila način da izađe iz ove situacije. Na kraju se u ovaj slučaj uključila "šira društvena zajednica"; prvo naš razred, naša razrednica, pedagoginja, direktor škole, pa organi gonjenja, pravosuđe .... I konačno je to dobro završilo, a taj veliki frajer je na kraju ispao obična pi*kica. Uglavnom, kako i mnogi ovdje rekoše - BJEŽITE ŠTO DALJE OD OVAKVIH BOLESNIKA jer vam ne nose ništa dobroga, jer se tu ne radi ni o kakvoj ljubavi.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-03-08 Lokacija: Malešnica Godina: 38
Poruka: 172
![]() | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ Ne idem na kave... | |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" Citat:
![]() ![]() istina je da takvi "veliki frajeri " uvijek ispadnu pičkice na kvadrat... i oni koji likovi koji cure sile na nešto su obični kreteni koji nemaju morala,a također i cure koje dečke sile na nešto... ježim se na takve osobe.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:55.

)