| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" u Društvo forumu; Tako je....slažem se.. Anthlon...potpisujem u potpunosti...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 422
![]() | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" e,da... neukrotiva, shvaćam te, i toćno znam tko ima takav stav... to meni nema smisla, i nemoš nazvat vezom....mislim, kada netko tu rijeć kaže sa ozbiljnom namjerom, stvarno se možeš zapitati, jer sa tom osobom sve u redu...?! a ove zabrane u vezi... to je meni čista glupost!!!jer, treba biti povjerenja i slaganja...ljubavi, mili bože... a poznate su mi takve situacije:legica iz razreda.... joooooj, užas!
__________________ poljubac je ništa, voljeti je sve! ljubiti svatko može, ali voljeti ne!! |
| | |
| | #43 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" beily šta legica iz razreda? neka legica iz tvog razreda to doživljava ili ![]() ne znam na koga točno misliš da ima takav stav
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #44 (permalink) |
![]() | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" a, pa, ko je imao onakav tav prema tebi: "bit ćeš moja ili ničija...." samo jedna osoba koja nije baš čista...kontaš ti mene... a legica iz razreda...ugl. dvije ih je... --------ica i ---ika ugl. im njihovi dečkići, brane svašta, opsjedaju....
__________________ poljubac je ništa, voljeti je sve! ljubiti svatko može, ali voljeti ne!! |
| | |
| | #45 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" aha sad znam na koga misliš,ali bilo je tu još takih poremećenih osoba... ![]() milica i šilika? na njih misliš da im dečki brane? nisam ni znala da one imaju dečke,jel milica nije lezbača?
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #48 (permalink) |
![]() | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" ma ivana. ne milica. e..ima puno toga novog...otkrivenog...moramo jedan dan otić pričat nas dvije, i da ti donesem dvd-ove. ugl. cjelo vrijeme ih ovi njihovi drže pod "staklenim zvonom..." ma, užas!
| | |
| | #49 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" beily oš odma van mal prozujit na pol sata -sat.... ot. gade mi se dečki koji ne daju curama da odu na kave s legicama i obrnuto.... čemu nekoga na silu držati ako neko ne želi...
| | |
| | #50 (permalink) |
![]() | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" nemog. kod bake sam, ćuvam dvije curice... jesi slobodna sutra? ma...za takvo što nema uopće opravdanja, al takvi ljudi su stvarno ošli....imaju svoja neka tumačenja koja normalan čovjek nebi mogao ni pomisliti... npr: "nesmiješ van, ako nisi samnom, nesmiješ sa legicom, da se nebi nabacivala slučajno nekom liku, il me možda nedo bog varala...."i take šeme...de....
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:23.

)