| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" u Društvo forumu; pa ovisi kad sutra..... možete u sub s nama van ak oćete... znaš ko je počeo dolazit u west? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" pa ovisi kad sutra..... možete u sub s nama van ak oćete... znaš ko je počeo dolazit u west? ines.... kažu meni ovi da je u westu ja ju vidila,e ak to liči na žensko ja sam pop.... ![]() ot.kad neko nekome brani van,ta osoba nije sigurna u sebe a ni u vezu... jel kad ja imam dečka mene mogu stavit u sobu s 100 golih manekena i ja neću ni dotaknut nekog drugog...sve se temelji na povjerenju i iskrenosti..
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #52 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,898
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" Tipično primitivna, mačistička rečenica
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 422
![]() | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" nekontam...ko liči na žensko, ko ne??? ines i??????? pojasniiii!!!!! ancksunamun-slažem se!
__________________ poljubac je ništa, voljeti je sve! ljubiti svatko može, ali voljeti ne!! |
| | |
| | #55 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" za takve osobe ja imam spremnu jednu tvrdu palicu...duga 20 i kusur centimetara al po potrebi more bit i duza ...takve situacije su svakodnevne...al jebiga, najcesce neznas s kim ulazis u vezu il s kim si u vezi...nekoga procitas odma nekog ni nakon vise godina...al da znam kak je to znam...po frendici iz osnovne...bil sam tad jos srednja i nismo se full dugo culi i onda se jednom konacno desil kontakt i poceli dogovarat kavu neku, al onda ona pocela slat da ju decko ne pusta...onda sam ja rekel njoj da se ne brine da nek sam veli decku da ide i ak bu problema da bum ja to resil...al malo sutra, na kraju mi se njen decko pocel javljat da kaj si ja zamisljam zvat nju na kavu van i da on nju ne pusta nikud samu....nakon kaj sam mu rekel da nije normalan i nek se izljeci prvo od problema, mene lik pita dal bi ja pustil curu samu na kavu s frendom....tog trena me ono sok takaf strefil...mislim, ne kuzim te mozgove...ono...ko da smo u kamenom dobu il je cura njegovo vlasnistvo i na njoj stoji ceduljica s imenom vlasnika... ma daj...ak oce cura ic nek ide kud je volja...a te rijeci moj/moja il niciji/nicija nadam se, nijedna nece izreci jer bu dobila po prstima i nogom u dupe...kaj se tice drugih....spasavaj se kako znas i umijes!!!
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #57 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" A čuj, ako ti nebude dao odmah ceduljicu sa imenom i prezimenom budeš ju dobila poslije. Možda čak onu kaj ide na nožni palac ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #58 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" najjače mi je bilo kad ja obućem suknjicu za van subotom a moj bivši fanatik od dečka mi počen srat "kako si se to obukla,drugi će te gledat,vidit će ti noge" noge imaju svi ljudi..... koji bolesnik
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" Citat:
...sorry nasmijalo me ovo....BTW...nikad mi nije smetalo da osoba s kojom sam izađe u suknjici....baš naprotiv...to mi se sviđalo...
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" Citat:
ma nema beda.... pa kažem ti bolesnik,juuu neko će mi vidit noge,a šta kad na bazene idem,jel trebam nosit ronilačko odijelo ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:49.

kažu meni ovi da je u westu ja ju vidila,e ak to liči na žensko ja sam pop.... 

...takve situacije su svakodnevne...al jebiga, najcesce neznas s kim ulazis u vezu il s kim si u vezi...nekoga procitas odma nekog ni nakon vise godina...
noge imaju svi ljudi..... koji bolesnik
...sorry nasmijalo me ovo....BTW...nikad mi nije smetalo da osoba s kojom sam izađe u suknjici....baš naprotiv...to mi se sviđalo...
pa kažem ti bolesnik,juuu neko će mi vidit noge,a šta kad na bazene idem,jel trebam nosit ronilačko odijelo