| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 ma nema beda.... pa kažem ti bolesnik,juuu neko će mi vidit noge,a šta ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" Citat:
![]() | |
| | |
| | #62 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-08 Godina: 28
Poruka: 654
![]() | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" Ista stvar je i s drugim "ljubavnim" pjesmama. "Bože snage mi daj da ga mogu mrziti" svaka druga ljubavna pjesma je ubit ću se zbog nje, boli me, nemogu živjet bez nje... |
| | |
| | #63 (permalink) | |
| Caballero Negro | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" Citat:
![]() ne, mislim da skafander pokriva više od ronilačkog odijela ![]() ot - taj tip stvarno nije sav svoj ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. | |
| | |
| | #64 (permalink) | ||
| V.I.P. i simpa Član | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" Citat:
...nema šanse da itko u noge pogleda...![]() Citat:
![]()
__________________ Vjerujem u.... | ||
| | |
| | #65 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" Citat:
žene slušajte šta nam škoro pjeva "bit ćeš moja ili ničija" e škoro škoro i ti si bome po pjesmama posesivan
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #66 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" ma pusti malena to...pogledaj samo narodnjake...sve neke pjesme o nekim ljubavima...dize mi se zeludac od toga...danas vise nitko nemre napravit pjesmu a da se ne vrti oko toga...zlo mi je da mi nemre bit vise zlo od toga... a to kaj je tvoj imal komplekse inferiornosti u odnosu na tvoje noge...trebala si mu u glavu pucat il ga potpeticom od stikle puknut u glavu...koji stav...meni bi dapace imponirala takva obleka kod curke zato jer bi si fino mislil; aha...suckers...sam gledajte...to je jedina stvar koju morete radit...dok ja to diram.. ...obozavam zenske noge (skladne a ne sad neke tam butine ko prsut...fak...seksista )
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #67 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" Citat:
![]() ![]() heheheheh,slažem se s tobom ![]() hhahahahaha,ovo boldano me nasmijalo, ![]() ma on je bio tipičan seljak,što drugo reći nego seljak koji ne vidi dalje od mamine suknje. btw evo ti jedna takva srceparajuča ljubavna pjesma ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #69 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-04-08 Lokacija: Njemacka Godina: 34
Poruka: 180
![]() | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" Citat:
ja sam pak cula puno put drukcije rijeci iz usta muskarca... ili ja ili on... tom nisu izgleda sve na broju... | |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" ko to kaže trebao bi obući onu ljepu košulju što se kopča na leđima i ustopat onaj bijeli kombi se crvenim križićem na njemu, i ljepo se provozati do neznam recimo vrapča, pa se odmoriti tamo koju godinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:35.

ma nema beda....
pa kažem ti bolesnik,juuu neko će mi vidit noge,a šta kad na bazene idem,jel trebam nosit ronilačko odijelo

...obozavam zenske noge (skladne a ne sad neke tam butine ko prsut...fak...seksista
)