Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 ma nema beda.... pa kažem ti bolesnik,juuu neko će mi vidit noge,a šta ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-04-08, 23:34   #61 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 25
Poruka: 1,629
Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho
Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija"

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
ma nema beda.... pa kažem ti bolesnik,juuu neko će mi vidit noge,a šta kad na bazene idem,jel trebam nosit ronilačko odijelo
Ajde sad.... Šta se glupiraš? Dobro znaš da ti je bivši momak mislio sve najbolje i da je zapravo htio da izađeš van u trenirčini. Komocija prije svega!
Vidolinho je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 23:41   #62 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 28
Poruka: 654
croabc se izdvaja iz mase

Ista stvar je i s drugim "ljubavnim" pjesmama. "Bože snage mi daj da ga mogu mrziti" svaka druga ljubavna pjesma je ubit ću se zbog nje, boli me, nemogu živjet bez nje...
croabc je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 23:46   #63 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,433
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Citat:
ma nema beda.... pa kažem ti bolesnik,juuu neko će mi vidit noge,a šta kad na bazene idem,jel trebam nosit ronilačko odijelo

ne, mislim da skafander pokriva više od ronilačkog odijela

ot - taj tip stvarno nije sav svoj
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 23:46   #64 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 4,778
TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Citat:
Pravi autor: Vidolinho Pogledaj Poruke
Ajde sad.... Šta se glupiraš? Dobro znaš da ti je bivši momak mislio sve najbolje i da je zapravo htio da izađeš van u trenirčini. Komocija prije svega!
Možda čak u bauštelskom radnom odijelu.......nema šanse da itko u noge pogleda...

Citat:
Pravi autor: croabc Pogledaj Poruke
Ista stvar je i s drugim "ljubavnim" pjesmama. "Bože snage mi daj da ga mogu mrziti" svaka druga ljubavna pjesma je ubit ću se zbog nje, boli me, nemogu živjet bez nje...
Da upravu si...i toga ima previše....šalju krive poruke...
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 23:47   #65 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,766
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: croabc Pogledaj Poruke

žene slušajte šta nam škoro pjeva "bit ćeš moja ili ničija" e škoro škoro i ti si bome po pjesmama posesivan
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 00:09   #66 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,540
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

ma pusti malena to...pogledaj samo narodnjake...sve neke pjesme o nekim ljubavima...dize mi se zeludac od toga...danas vise nitko nemre napravit pjesmu a da se ne vrti oko toga...zlo mi je da mi nemre bit vise zlo od toga...

a to kaj je tvoj imal komplekse inferiornosti u odnosu na tvoje noge...trebala si mu u glavu pucat il ga potpeticom od stikle puknut u glavu...koji stav...meni bi dapace imponirala takva obleka kod curke zato jer bi si fino mislil; aha...suckers...sam gledajte...to je jedina stvar koju morete radit...dok ja to diram.....obozavam zenske noge (skladne a ne sad neke tam butine ko prsut...fak...seksista )
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 08:55   #67 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,766
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
a to kaj je tvoj imal komplekse inferiornosti u odnosu na tvoje noge...trebala si mu u glavu pucat il ga potpeticom od stikle puknut u glavu...koji stav...meni bi dapace imponirala takva obleka kod curke zato jer bi si fino mislil; aha...suckers...sam gledajte...to je jedina stvar koju morete radit...dok ja to diram.....obozavam zenske noge (skladne a ne sad neke tam butine ko prsut...fak...seksista )
heheheheh,slažem se s tobom
hhahahahaha,ovo boldano me nasmijalo,
ma on je bio tipičan seljak,što drugo reći nego seljak koji ne vidi dalje od mamine suknje.

btw evo ti jedna takva srceparajuča ljubavna pjesma
Odgovori sa citatom
Star 19-04-08, 11:13   #68 (permalink)
Banned

Datum registracije: 02-04-08
Poruka: 485
zlatokosa se izdvaja iz masezlatokosa se izdvaja iz masezlatokosa se izdvaja iz mase

ne znam..
zlatokosa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 15:43   #69 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-04-08
Godina: 34
Poruka: 180
magma10 se izdvaja iz mase

Citat:
eto zanima me kako vi na to gledate,meni je to smiješno za čuti,nekako bolesno i opsesivno....
kad mi neko to kaže imam osječaj ko da ak neću biti s njim da će me zaklat il da će mi dečka zaklat ...
ne znam to mi mal čudno zvuči,u jednu ruku prijetnja a u drugu ruku kao neka velika ljubav,al to je opsesivna ljubav-moje mišljenje,a sad da čujem vaše....

ja sam pak cula puno put drukcije rijeci iz usta muskarca... ili ja ili on... tom nisu izgleda sve na broju...
magma10 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 15:56   #70 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-02-08
Godina: 27
Poruka: 805
mentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mentol

ko to kaže trebao bi obući onu ljepu košulju što se kopča na leđima i ustopat onaj bijeli kombi se crvenim križićem na njemu, i ljepo se provozati do neznam recimo vrapča, pa se odmoriti tamo koju godinu
mentol je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114