| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: magma10 ja sam pak cula puno put drukcije rijeci iz usta muskarca... ili ja ili on... tom ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" pa ak ti je reko da biraš između njega i još jednog dečka,dobro ti je reko,ne možeš imati obojicu.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #72 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" da, nekima to bash i ne godi, kao videce ti noge, a po time misli ne mogu da podnesem da se nekom prljave misli pocnu motati glavom kad vidi noge moje cure, jer on zna sta je muskima tada u glavi: kako bih je... Njemu, dakle, smeta i necija pomisao da bi te rado!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! Zadnji Uredio white devil : 24-04-08 u 19:03. |
| | |
| | #73 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" je da,u pravu si.... muški ne vole da njihove cure drugi muški gledaju kao objekte za jebačinu/drkanje,a isto tako i oni nečije cure tako gledaju.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #74 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" Citat:
![]()
__________________ Too many people are looking for the right person instead of trying to be the right person... | |
| | |
| | #76 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" ofc da je... ali jebiga tako ti je to kod nekih muških... neki muški su preljubomorni i nedo bog da im neko samo i pogleda curu već prave paniku i scene...
| | |
| | #78 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" jeste jeste,a najače su mi one izave "ti si obukla suknju,ti si kurva" wow.... "ti se oš ić van samo reklamirat" ....
| | |
| | #80 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-03-08 Godina: 23
Poruka: 72
![]() | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" A nitko ti to neće reć tako "Bit ćeš moja ili ničija!" ![]() Ta posesivnost se malo drukčije vidi, počne sa sitnicama obično... Kako je mene dečko znao ispitivat... "Jesi moja? Jesi samo moja? Jesi samo moja?" ![]() Al sve to može bit slatko na početku, pa se zaljubiš nekako... Valjda onda zato dosta cura ostane u takvim vezama...
__________________ I am a Lizard Queen and I can do anything |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:33.

noge imaju svi ljudi..... koji bolesnik