| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" u Društvo forumu; ma ima tipova koji će to reći...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #87 (permalink) |
| fear of the dark | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" i to također.... ali neki ljudi jednostavno vole da im se tako šta govori... uživaju kad im je partner posesivno ljubomoran
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #89 (permalink) |
| fear of the dark | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" slažem se ![]() ja volim da mi je partner ljubomoran ali ne volim da je posesivno.... bilo bi mi jadno da mu je svejedno i da nije ni malo ljubomoran...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #90 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: kako gledate na ove riječi "bit ćeš moja ili ničija" pa mora biti bar malo ljubomoran...tako bar pokazuje interes za tebe,da mu je stalo do tebe! također je gadno biti u vezi s opsesivno ljubomornom osobom,imaš osjećaj kao da prati svaki tvoj korak,da se ponaša da si njegova i više ničija!
__________________ Michael Phelps-the one and the only |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:12.