| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Kako gledate na prevaru (za ženske) u Društvo forumu; Vidjeh u muškom kutku zanimljivu temu, pa da vidimo šta je s nama. Kako bi reagirale da vas dečko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Kako gledate na prevaru (za ženske) Vidjeh u muškom kutku zanimljivu temu, pa da vidimo šta je s nama. Kako bi reagirale da vas dečko prevari s nekim tipom? Ja bi mu rekla, eto sad znaš kak je to kad ti neko nešt gura u šupak ![]()
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Kako gledate na prevaru (za ženske) ne znam, ali meni je to nezamislivo Da me prevari s tipom, ne znam koliko da ga volim, ne bih više mogla biti s njim Ali ja, iskreno to ne mogu ni zamisliti...uvijek mi je bila ljepša pomisao na dvije cure nego na dva dečka Iako mi se ni jedno ni drugo ne sviđa, ali eto. Uh, koja tema ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Kako gledate na prevaru (za ženske) hehehe, pa vidjeh tamo kod njih, pa reko zašt ne bi i mi imale takvu temu, jer događa se to. Al kad sad mal bolje razmislim, pa ne bi mi bilo baš svejedno, al lakše bi mi bilo neg da me prevari s curom. Zašt? Nemam pojma.
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Re: Kako gledate na prevaru (za ženske) Ma meni ne bi bilo lakše nego da me prevari s curom Iako bi mu svakako rekla: odj...od mene, ipak kad bi me prevario s curom bilo bi bar neke šanse da se jednom pomirimo...ovako nema šanse ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na prevaru (za ženske) Citat:
Svaka čast!!! Nećeš vjerovat, ali ti si prva ženska osoba koja je to izjavila - PRVA!!! Imaš rep+ za ovo ![]() Svaki put kad se ovakva diskusija pokrene, ženske uvijek kažu "Fuj! Dvije cure - grooooznooo! Odvratno! Puno mi je bolje vidit dva tipa! Ne mogu zamislit lezbe!" Konačno neka normalna žena! Bravo moderatorice! ![]() | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() | Re: Kako gledate na prevaru (za ženske) Citat:
![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Kako gledate na prevaru (za ženske) Nisi jedina, šta fali vidjet dvije cure? Meni to nije ništ strašno, al odosmo mi u offtopic malo.... ![]()
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() | Re: Kako gledate na prevaru (za ženske) Dakle, zaklljučak ovog offtopica je da je bolje vidjeti dvije žene nego dva muškarca .... dakle, isto je s varanjem....nek me prevari s 10 žena odjednom, ali s muškarcem Kad bi te prevario sa ženom, ljudi bi te žalili, a kad bi s muškarcem, pola grada bi se smijalo i tebi i njemu ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Kako gledate na prevaru (za ženske) hehehehehe....istina, a kad su ljudi takvi, meni nije strašno vidjet ni jedno ni drugo. Imam satelitsku, a tamo znate šta svega ima, pa bacim pogled ponekad i na xy kanale. Moš svašt naučit ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: gledate, kako, prevaru, zenske |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:43.

Da me prevari s tipom, ne znam koliko da ga volim, ne bih više mogla biti s njim